Στυλιανός Τζιρίτας

Αυτό αποδεικνύει όχι μόνο η στάση της μπάντας αλλά και του ίδιου του κοινού στη συναυλία του Σαββάτου (2/4) στο Shepherds Bush Empire του (Δυτικού) Λονδίνου. Τα reviews για την εμφάνιση της μπάντας του Mick Jones ήταν θριαμβευτικά, γεγονός που υποδεικνύει ότι μπορεί το σχήμα του κιθαρίστα των Clash μετά την αποχώρηση του το 1984 από τους τελευταίους μπορεί να μη γνώρισε ποτέ τη δόξα τους αλλά σαφώς οι 2 πρώτοι δίσκοι των B.I.G. στέκουν απαράμιλλα εχέγγυα ενέργειας (ακόμα και αν υπολογίσει κάποιος τις 80s παραγωγές που τα διατρέχουν).
Ο Jones μετά την αναθέρμανση της δημόσιας εικόνας του πριν από χρόνια με τους Gorillaz του Damon Albarn (όπου και ξαναβρέθηκε μετά από χρόνια κάτω από την ίδια στέγη με τον ομόσταυλο του στους Clash, Paul Simonon) έδειξε με τη συναυλία του Σαββάτου ότι ακόμα και να τα reviews από τις πρώτες συναυλίες του σχήματος πριν μερικές ημέρες σε Λίβερπουλ και Γλασκόβη μιλούσαν για μια μπάντα που έψαχνε τα βήματα της επί σκηνής, τελικά η παροιμιώδης ενέργεια του έχει παραμείνει άσβεστη.
Ο κόσμος στο Shepherds Bush Empire κυριολεκτικά δεν άφηνε τη μπάντα να φύγει από τη σκηνή και ζήτησε (και ικανοποιήθηκε σε αυτό) απανωτά encore.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured