Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στην pop "βιομηχανία" σήμερα... Και σ' αυτές τις εποχές, που οι ταμπέλες, τα κολλήματα και τα στεγανά έχουν καταρρεύσει, η Ke$ha γίνεται δεκτή με χαρά σε μεγάλα festival, σε ένα κοινό πιο (sic) συναυλιακό. Η βρετανική καλοκαιρινή της περιοδεία, που μόλις ανακοινώθηκε, περιλαμβάνει live τόσο στο Glastonbury (στο οποίο θα εμφανιστεί και η Beyonce), όσο και στο T In The Park.

Η 24χρονη πια singer-songwriter ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του 2009, με την συμμετοχή της στο single "Right Round" του Flo Rida. H συμπεριφορά, τα σχόλια, το ντύσιμό της είναι βούτυρο στο ψωμί της μουσικής βιομηχανίας που διψάει για την ανάδειξη ενός ακόμα τρελού pop icon, το οποίο να μπορεί να απασχολεί κάθε τόσο τα media, εξασφαλίζοντας μόνιμη προβολή. Όπως λ.χ. συνέβη πριν λίγες μέρες στο Future Music Festival του Σύδνευ όπου επί σκηνής ήπιε αίμα από μια "καρδιά" κατά τη διάρκεια του τραγουδιού "Cannibal".

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε και ένα remix album υπό τον τίτλο “I Am The Dance Commander + I Command You to Dance: The Remix Album”, με remixes από τους Switch, DJ Skeet Skeet, Fred Falke, Dave Aude και -το κυριότερο- ένα remix του “Sleazy” με τον Andre 3000 (Outkast).

{youtube}mXvmSaE0JXA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured