Τη λύπη και την συμπάθειά του για την κατάσταση της σημερινής μουσικής βιομηχανίας και κατά συνέπεια την ένδοια των μουσικών (που στηρίζονται μόνο στο δισκογραφικό κομμάτι;) εξέφρασε ο Bryan Adams.

Ο pop καλλιτέχνης που ένιωθε βασιλιάς στα 80s και ανδρώθηκε μουσικά σε ένα άλλο περιβάλλον και μοντέλο, πιο large, βλέπει τους σημερινούς μουσικούς να τα φέρνουν δύσκολα βόλτα -ειδικά όσους δεν έχουν όνειρα να παίξουν σε αρένες. Αν και πλέον οι μουσικοί έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στο κοινό τους χωρίς μεσάζοντες καμια φορά, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αφού οι περισσότεροι δύσκολα συγκεντρώνουν και την προσοχή, αλλά και το... χρήμα. "

Νιώθω λύπη για τους ανερχόμενους μουσικούς του σήμερα, καθώς μπορεί να μην καταφέρουν ποτέ να πληρώσουν το νοίκι τους. Δεν έχει σημασία τί είδος παίζουν, απλά είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι ήταν πριν", είπε ο Adams στο Hollywood Reporter, και συμπλήρωσε: "Βγάζω το καπέλο μου σε όσους μπορούν να δημιουργούν σήμερα μουσική και να προχωράνε".

Ο Bryan Adams, όπως είπαμε, προέρχεται από ένα διαφορετικό περιβάλλον, "όπου δεν χρειάστηκε να δανειστεί έστω και ένα cent από κάποιον". Εκείνες τις εποχές ξεκινούσε με ένα εκατομμύριο στην τσέπη ως advance fee και είχε ο Θεός... Όνειρα θερινής νυκτός για την -σε δραματική κατάσταση πλέον- δισκογραφία σήμερα...

{youtube }s6TtwR2Dbjg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured