news.team

Ο manager των Primus είπε ευθέως στον αρχηγό της μπάντας, τον πάντα μυστηριώση και απρόβλεπτο Les Claypool ότι το μήνυμα που η μπάντα ανάρτησε πριν από μέρες στο site και που περιέγραφε τον επερχόμενο δίσκο της μπάντας ως «ωραίος αν σας άρεσε το καινούργιο μας τραγούδι Last Salmon Man που παίξαμε πρόσφατα, ακούγονται όλα τα τραγούδια σαν αυτό. Ουσιαστικά κάνουμε το ίδιο τραγούδι συνεχώς αλλάζοντας σε σημεία τους στίχους για να φαίνεται διαφορετική η κάθε σύνθεση» ήταν, τουλάχιστον, απογοητευτικό.

Ο δίσκος των Primus δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά είναι στα τελικά σταδια περαίωσης του και θα είναι ο πρώτος μετά από 12 χρόνια, από τότε δηλαδή που εκδόθηκε το Antipop. Προφανώς γι αυτό το λόγο υπάρχει ένα άγχος στο στρατόπεδο της μπάντας, ειδικότερα κατά πως φαίνεται στον manager τους. Γι αυτό και ο τελευταίος πίεσε τον Les Claypool να προσθέσει κάτι που να διασκεδάζει τις εντυπώσεις του προηγουμένου μηνύματος.

Δύο μέρες μετά οι οπαδοί της μπάντας διάβασαν το εξής «Ουσιαστικά το κάθε τραγούδι είναι σαν παραλλαγή του Don't Fear the Reaper των Blue Oyster Cult. Όλοι πρέπει να αγοράσετε από 2 κόπιες του δίσκου».

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured