Easy Star All-Stars

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Σημεία προπώλησης: Public, Ticket House

Online sales: www.ticketarena.gr

 

Opening act: Palyrria

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥFUZZ CLUB(Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος)

  

Η κορυφαία κολεκτίβα από τη Νέα Υόρκη διασκευάζει τις σημαντικότερες στιγμές της pop/rock μουσικής!

Έχοντας 4 άλμπουμ-αριστουργήματα στο ενεργητικό τους και πωλήσεις άνω των 250.000 αντιτύπων παγκοσμίως, oι Easy Star All-Stars, καταφτάνουν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο FUZZ club.

Από το 2003, που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, μέχρι σήμερα οι  Νεουρκέζοι Easy Star All-Stars κατάφεραν με τις διασκευές τους να καθιερωθούν ως μία από τις κορυφαίες μπάντες παγκοσμίως στο είδος τους, συνδυάζοντας μουσική πολυμορφία, δυναμικές εκτελέσεις και εξαιρετικό ρυθμό! Τα εκρηκτικά show ξεπερνούν τη φήμη τους ξεσηκώνοντας το κοινό και κερδίζοντας μία ολοένα διευρυνόμενη βάση αφοσιωμένων οπαδών από κάθε μουσικό είδος!

Η αρχή έγινε με το θρυλικό δίσκο των Pink Floyd, “Dark Side of the Moon” που μετονομάστηκε σε “Dub Side of the Moon” και βρέθηκε επί 5 χρόνια στο Reggae Chart του περιοδικού Billboard, ενώ το περιοδικό MOJO το επέλεξε ως το δεύτερο καλύτερο άλμπουμ με διασκευές όλων των εποχών. Τρία χρόνια αργότερα, σειρά είχε το “OK Computer”. Αυτή τη φορά δε πείραξαν τον τίτλο του δίσκου αλλά το όνομα του συγκροτήματος και ο δίσκος ονομάστηκε … “Radiodread”, κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις, ακόμα και από τους ίδιους τους Radiohead, και δύο χρόνια παραμονής στα reggae charts του Billboard.

Το 2009, οι Beatles έπεσαν στα μαγικά τους χέρια για να μας προφέρουν το εκπληκτικό “Easy Star’s Lonely Hearts Dub Band” - #1 στα reggae charts -, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, το 2ο reggae tribute στους θρυλικούς Pink Floyd, “Dubber Side Of The Moon”, το οποίο βρέθηκε αμέσως στη 2η θέση των Billboard Reggae charts.

 

 

Οι Palyrria, ένα από τα λίγα ελληνικά group που κατάφεραν να σπάσουν –στην κυριολεξία- τα μουσικά σύνορα συνδυάζοντας με αριστοτεχνικό τρόπο τους παραδοσιακούς ήχους με τα φουτουριστικά beats, αναλαμβάνουν να ανοίξουν με τον πιο world-electro τρόπο τη βραδιά, λίγο πριν οι αμερικανοί Easy Star All-Stars βάλουν φωτιά στη σκηνή με τις dub reggae διασκευές (και όχι μόνο) στα πιο σημαντικά τραγούδια της ροκ ιστορίας!

 

Από τον αγαπημένο “Ικαριώτικο” των Palyrria μέχρι τα ανεπανάληπτα “Time” των Pink Floyd, “Karma Police” των Radiohead, και “Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” των Beatles, η βραδιά στο Fuzz αναμένεται κάτι παραπάνω από εκρηκτική!

 

Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ Doors open: 20.30

Σημεία προπώλησης:

Public - Ticket House

Online sales: www.ticketarena.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured