Club des Belugas +Special Guests

 

Η αποθέωση της Nujazz, swing, funky μουσικής,  σε  retro εκδοχή και super χορευτική διάθεση!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη περσινή τους εμφάνιση, ξανά στην Αθήνα!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

 

Οι περίφημοι Club des Belugas, μία από τις πρωτοπόρες μπάντες στη Nu-jazz μουσική, επιστρέφουν για μία απολαυστική βραδιά στην Αθήνα, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στο Gagarin 205 Live Music Space!

 

Ο Maxim Illion - DJ, συνθέτης και παραγωγός (θεωρείται ο μεγαλύτερος στη Γερμανία, όσον αφορά στη Nu jazz) - μαζί με άλλους 8 μουσικούς επί σκηνής συνοδεύουν τη μαγευτική φωνή της Brenda Boykin κατορθώνοντας να ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση,  συνδυάζοντας με μοναδική δημιουργικότητα, φαντασία και ένταση  τη σύγχρονη Lounge & Nu-jazz μουσική με Βραζιλιάνικους ρυθμούς, Swing και Soul των ’50s, ’60s και ’70ς.

 

Οι Club des Belugas, από το 2002 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα, έχουν πουλήσει  παγκοσμίως πάνω από 4 εκατομμύρια CDs.

Τo 2002, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, με τον τίτλο “Caviar at 3 a.m.”, ενώ tο 2003 κυκλοφόρησε το "Minority Tunes“, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι δυο Νο1 επιτυχίες  “Hip Hip Chin Chin” και “Gadda Rio

 

Το 2006, εμπλούτισαν την παγκόσμια μουσική σκηνή με ένα πραγματικό αριστούργημα,  το  “Apricoo soul”, το οποίο είχε θεωρηθεί από μεγάλο μέρος του μουσικού Τύπου ως το καλύτερο album της συγκεκριμένης χρονιάς. Αντίστοιχα επιτυχημένο υπήρξε και εμπορικά, αφού πολλά singles που βγήκαν από αυτό έμειναν για πολλές εβδομάδες στο Top 10 σε διάφορες χώρες. Από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο είναι και το πασίγνωστο “Mambo Italiano” (Dean Martin) σε μία remix εκτέλεση.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου , οι  Club des Belugas, εκτός από τις επιτυχίες των προηγούμενων CDs, θα μας ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς της τελευταίας  δισκογραφικής τους δουλειάς, η οποία τιτλοφορείται “Zoo Zizarro”.

 

                      www.club-des-belugas.com

 

 

 

Doors Open: 21:00 / Τιμή Εισιτηρίου: 25 € (προπώληση) – 28 € (ταμείο)

Διάθεση Εισιτηρίων: Ticket House, Υπηρεσία Εισιτηρίων, www.ticketservices.gr

 

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00. Εισιτήρια διατίθενται, προς 25 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210 3608366), την Υπηρεσία Εισιτηρίων (Πανεπιστημίου 39) και στο www.ticketservices.gr. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

 

 

           

 

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 6944 814543. Website: www.gagarin205.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured