H δημιουργική ομάδα του BIOS και οι a:formal παρουσιάζουν τον θρυλικό drum ‘n bass παραγωγό Dom &Roland, που θα εμφανιστεί  στο BIOS για ένα special old school set, θυμίζοντάς μας την χρυσή εποχή του drum ‘n bass, και τους  σκοτεινούς Kryptic Minds, με ένα από τα καλύτερα dubstep άλμπουμ της χρονιάς, σε μια ακόμη μοναδική βραδιά αφιερωμένη στο μπάσο. 

 

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Είσοδος: 10 Ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 23.00

Dom & Roland
O Dom & Roland είναι ο Dominic Angas, ένας από τους πιο αυθεντικούς και δημιουργικούς παραγωγούς του drum ‘n bass. Κατάγεται από το Λονδίνο και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική, καθώς και οι δύο γονείς του είναι τραγουδιστές όπερας.

Οι πρώτες του κυκλοφορίες  ήρθαν  το 1994 στην Saigon, τη δισκογραφική του φίλου  του Nico Sykes, και γίνανε σύντομα συνώνυμες με τον σκοτεινό και βιομηχανικό ήχο του techstep drum ‘n bass.

 Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Industry κυκλοφόρησε το 1998 από την Moving Shadow και ακολούθησε μια σειρά από κυκλοφορίες EP  όπως το Parasite, το Killa Bullet, το Can’t punish me με τρομερή απήχηση στα κλαμπ της Μεγάλης Βρετανίας  και με αποκορύφωμα ένα remix στο Terrorist που συμπεριλήφθηκε στο Killa Bites EP το οποίο εξαντλήθηκε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!

O Dom εκτός από την μουσική παραγωγή ασχολείται και με την μουσική τεχνολογία, δοκιμάζοντας και εξελίσσοντας μουσικά software και συνεργάζεται με εταιρίες όπως η Native Instruments και η  Sonalksis. Το Νοέμβριο του 2009 κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ του, με τίτλο No Strings Attached, στο οποίο υπάρχουν συνεργασίες με ονόματα όπως ο Amon Tobin, o Νoisia o Hive, o Rob Playford  και με αφορμή του οποίου ο Dom βρίσκεται σε περιοδεία σε μια σειρά από Dj sets με τον δυναμικό και αυθεντικό ήχο του.

 

http://www.domandroland.com

http://www.myspace.com/domandrolandproductions

 

 

 

Kryptic Minds

Οι Κryptic Minds  είναι ο Si και ο  Leon  από το Λονδίνο που ξεκίνησαν να κάνουν  μουσικές παραγωγές εδώ και 10 χρόνια με προτίμηση στο σκοτεινό και αυθεντικό drum ‘n bass. Το 2009 οι μουσικές τους αναζητήσεις επηρεάζονται από την   έκρηξη της παγκόσμιας σκηνής του dubstep και κυκλοφορούν το One Of Us στην Swamp81, την δισκογραφική εταιρεία του Loefah, μέλος των θρυλικών Digital Mystikz, που μαζί με τον Mala και τον Burial αποτελούν τις βασικές επιρροές των Kryptic Minds στην dubstep πορεία τους. Ο ήχος των Kryptic Minds διατηρεί μια ισορροπία στις εντάσεις και τις αντιθέσεις που κρύβει το dubstep ως μουσική φόρμα, επικεντρώνοντας σε επιμέρους στοιχεία που δημιουργούν  βάθος και μυστήριο.

 

 

http://www.myspace.com/krypticminds1

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured