news.team

Είναι εύκολο να βγουν φήμες όταν κρύβεις επί μονίμου βάσεως το πρόσωπο σου αλλά το management του γαλλικού ντουέτο ήταν καλά προετοιμασμένο. Ο λόγος περί της φήμης ότι τον επόμενο Αύγουστο στο Arenal Sound Festival (που γίνεται ετησίως στην ισπανική Βαλένθια) θα εμφανίζονταν (κατά τα γραφόμενα τα ισπανικής εφημερίδας El Periodico Mediterraneo) το σχήμα The Third Twin που σχετίζεται κατευθείαν (όπως χαρακτηριστικά σημείωνε) με τους Daft Punk. Προχωρώντας ακόμα περισσότερο η εφημερίδα έγραψε ότι το σχήμα έχει ως πρώτο υλικό συνθέσεις που η Disney απέρριψε από το soundtrack του Tron Legacy που ως γνωστόν επιμελήθηκαν οι Daft Punk.
Το management των κρανοφόρων αντέδρασε άμεσα δηλώνοντας ότι η εφημερίδα και ειδικότερα ο promoter του festival παραπλανούν το κοινό και ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο alter ego των DP. Παράλληλα η Disney εξέδωσε δελτίο τύπου όπου δηλώνει απερίφραστα ότι η εταιρεία δεν απέρριψε ούτε μισή νότα από το υλικό ου της παρουσίασαν οι Daft Punk, οπότε σε καμία περίπτωση οι Third Twin δεν μπορούν να συνδέονται με απορριφθέν υλικό του Tron. 

Το soundtrack του Tron Legacy έχει πουλήσει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του (7 Δεκεμβρίου 2010) έως και σήμερα 277.000 κόπιες. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured