Ο καλύτερος hip hop και freestyle DJ και promoter του Λονδίνου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ετοιμαστείτε για το πρώτο μεγάλο πάρτι του 2011 με τη σφραγίδα των Λονδρέζικων  Doctor’s Orders nights!

Από τις πρώιμες Σαββατιάτικες πρωινές εξορμήσεις για 45άρια μέχρι τα σημερινά γεμάτα από κόσμο club nights, το πάθος του DJ Spin Doctor (Rod Gilmore) για τη μουσική  παραμένει αναλλοίωτο. Τα πάντα άλλαξαν όταν το ’88 η αδελφή του έφερε στο σπίτι τους μια κόπια από το ‘License To Ill’ των Beastie Boys. Εκεί άκουσε bits από μουσική soul και rock με ένα νέο διαφορετικό τρόπο. Εκεί ανακάλυψε και τη hip hop μουσική.

Τα πρώτα χρόνια με το Sativa Sound System σε όποιο μικρό club τους χωρούσε μέχρι τις τωρινές SoulBrew και Legendary Funkin’ Pussy Sound Squad βραδιές, είναι φανερό ότι στην Αγγλία ο Spin Doctor έχει ‘το άγγιγμα του Μίδα’ όταν μιλάμε για πάρτι! Με τον Spin Doctor στα decks να περιμένεις τα πάντα από hip hop, classic funk, rare groove και house.

Πέραν των δικών του club nights όπως το διάσημο The Doctor’s Orders και Life & Soul, μηνιαία residencies σε clubs όπως Ministry of Sound και Plan B, μπορείς να πετύχεις τον Spin Doctor να παίζει στα πιο απίθανα μέρη και χώρες, από την Τουρκία μέχρι τον Καναδά.
Μερικά από τα ονόματα που έχει παίξει μαζί περιλαμβάνουν τους De La Soul, DJ Cash Money, DJ Babu, DJ Kool Herc, Afrika Bambaataa, Norman Jay, Jazzie B, DJ Shadow και πολλοί  άλλοι, ενώ και σαν promoter φέρνει στην Αγγλία ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η παγκόσμια hip hop και urban κοινότητα με άπειρα σημαντικά bookings τα τελευταία χρόνια (CL Smooth, Keith Murray, Beat Junkies, DJ Spinna, Bobbito Garcia, The Nextmen, DJ Vadim, EPMD, ?uestlove).

Let the doc spin!
Guests: A Tall Guy, Atari + more

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου
K44 ΤΩΡΑ, Κωνσταντινουπόλεως 44, Αθήνα (Μετρό Κεραμεικός)
Είσοδος Ελεύθερη –

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured