Μπορεί να τους απολαύσαμε επί σκηνής το καλοκαίρι του 2010 αλλά η σαθρότητα ζει και βασιλεύει στο στρατόπεδο των Aerosmith. Αλλιώς δεν εξηγείται πως ο Steven Tyler που όπως δήλωσε θέλει να βγάλει καινούργιο δίσκο με τη μπάντα, να δηλώνει την ίδια στιγμή αδυναμία να βρει τον Joe Perry, όπως αφοπλιστικά ομολόγησε σε πρόσφατη συνέντευξη.
Να θυμίσουμε ότι η μπάντα ξεκίνησε ηχογραφήσεις πριν μερικά χρόνια με παραγωγό τον Brendan O'Brien (AC/DC, Bruce Springsteen, Mastodon, Pearl Jam μεταξύ άλλων) αλλά κατά τη διάρκεια μόλις του πρώτου μήνα οι παλιές έριδες μεταξύ του διδύμου Tyler/Perry επανήλθαν με αποτέλεσμα να σταματήσει η οποιαδήποτε διεργασία στο στούντιο.
Η τουρνέ του 2010 υπήρξε υπερεπιτυχημένη αν και στις αρχές του 2010 ο Perry είχε εκφράσει ανοικτά την πρόθεση του να τουράρει η μπάντα χωρίς των Tyler σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν κατάφερνε να αναρρώσει από το άσχημο πέσιμο που είχε από τη σκηνή τον Αύγουστο του 2009. Τα βέλη από τη μεριά του Perry δε σταμάτησαν εκεί. Στην τελευταία του συνέντευξη ο κιθαρίστας (λίγο πριν «εξαφανιστεί») δε χαρίστηκε καθόλου στον Tyler όταν η συζήτηση ήρθε για την εμπλοκή του τραγουδιστή (σε ρόλο κριτή) με το American Idol:« Το επίπεδο της εκπομπής είναι λίγο πάνω από τα Χελωνονιντζάκια. Είναι δική του υπόθεση αλλά επειδή έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη μπάντα και έχουμε σχεδιάσει τα επόμενα 2 χρόνια, καλό θα ήταν όταν επανέλθουμε για δουλειά να μη ακούγεται το όνομα της εκπομπής στην ίδια παράγραφο με τους Aerosmith».
Τότε ήταν ακόμα σε μέλλοντα χρόνο η συμμετοχή του Steven Tyler στο show. Τώρα που έχει ξεκινήσει η εκπομπή μπορεί να είναι ο λόγος εξαφάνισης του χαρισματικού κιθαρίστα. Εξάλλου όπως έχουν και οι δυο ομολογήσει σπανίως μιλάνε εκτός σκηνής, ακόμα και κατά τη διάρκεια της τουρνέ…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured