news.team

Παραπάνω από 30 γείτονες του Billy Bragg στο Burton Bradstock του Dorset έχουν λάβει το τελευταίο καιρό, ανώνυμα γράμματα που τους ζητούν να εξοβελίσουν τον διάσημο γείτονα τους εξαιτίας των σοσιαλιστικών ιδεών του. Τα γράμματα αναφέρουν ότι αν και προπαγανδιστής αριστερών ιδεών ο Bragg, ζει σε σπίτι που κοστολογείται παραπάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια και ότι ακολουθεί έναν τρόπο ζωής που περισσότερο ταιριάζει σε celebrity παρά σε κάποιον αγωνιστή.
Ο ίδιος ο συνθέτης και τραγουδιστής αναφέρει σχετικά ότι τα γράμματα σχετίζονται με έναν τοπικό οπαδό και υποψήφιο του Εθνικού Κόμματος και ότι αν και τα 10 τελευταία χρόνια κάνει εκτενή μάχη κατά των συντηρητικών στην περιοχή ακόμα και ο ίδιος ένιωσε δυσάρεστη έκπληξη από αυτή την υπόθεση, προσθέτοντας ότι δεν πίστευε ποτέ ότι οι αντίπαλοι του θα σύρονταν τόσο χαμηλά.
Τοπικές εφημερίδες αναφέρουν πάντως ότι αν και η κοινότητα δε συμφωνεί σε πολλά σημεία με τα πιστεύω του Bragg εντούτοις στη συγκεκριμένη περίπτωση του έχει δηλώσει την αμέριστη υποστήριξη της, μιας και ο Άγγλος τραγουδοποιός έχει μεριμνήσει πολλές φορές για θέματα και προβλήματα του  Burton Bradstock.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured