Foreign Beggars (Dented Records/UK)
warm-up: B-Muzik
after: Nuff & Dizta (Pony Licks)

Παρασκευή  17 Δεκεμβρίου 2010
Είσοδος: 15 Ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 22.30

Το Bios σε συνεργασία με το Αvopolis, δίνει την ευκαιρία σε 10 αναγνώστες να κερδίσουν από 1 μονή πρόσκληση για τo live των Foreign Beggars. Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ως την Πέμπτη 16/12, στις 15.00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.


Η δημιουργική ομάδα του BIOS και οι Zoltan Tribe παρουσιάζουν μια μέρα πριν την εμφάνισή τους στο ΤΗΗF τους Foreign Beggars , την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ένα από τα πιο επαναστατικά hip-hop  γκρουπ της Μ.Βρετανίας, σε ένα σκληροπυρηνικό  live  για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι Foreign Beggars είναι ένα Βρετανικό  hip-hop,grime, dubstep γκρουπ με βάση το Λονδίνο. Το γκρουπ αποτελείται από τους mcs Orifice, Vulgatron, Metropolis, τον παραγωγό Dag Nabbit και τον DJ Nonames και είναι γνωστοί για τα εκλεκτικά και ενεργητικά τους show. Πραγματοποιώντας πάνω από 100 ζωντανές εμφανίσεις τον χρόνο, οι Foreign Beggars έχουν συνεργαστεί με πάρα πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής. Το άλμπουμ της Bjork Medulla, το single των Gorillaz Tomorrow never comes, η παραγωγή  remixes για τον Amp Fiddler και την Corinne Bailey Rae, η περιοδεία με τους Unkle στις ΗΠΑ, είναι μόνο κάποια από τα προσωπικά επιτεύγματα των μελών των Foreign Beggars. Επίσης έχουν συνεργαστεί με κάποια από τα πιο σημαντικά ονόματα του hip-hop  όπως ο Oh! No της Stones Throw, ο Guilty Simpson, o Dabrye  o Dj Vadim, ο Skinnyman και άλλοι.

Οι μουσικές επιρροές των Foreign Beggars που ποικίλουν από τζαζ μέχρι κλασική μουσική, η εμπειρία τόσων χρόνων στην μουσική παραγωγή και η συμμετοχή σε τόσα διαφορετικά πρότζεκτς από διαφορετικά είδη μουσικής τους καθιστούν ένα από τα πιο εκρηκτικά  live ραπ σχήματα αυτή την στιγμή.

Τα άλμπουμ τους κυκλοφορούν από την ανεξάρτητη Dented Records,την οποία ιδρύσαν οι ίδιοι για να κυκλοφορούν το υλικό τους και για να υποστηρίξουν και άλλους ανεξάρτητους καλλιτέχνες της underground σκηνής της  Μεγάλης  Βρετανίας. Όταν οι Prodigy τους προσκάλεσαν  να συμμετάσχουν στην περιοδεία τους στην Βρετανία το καλοκαίρι του 2010,ακολούθησε μια σειρά εμφανίσεων, μεταξύ άλλων, στην κεντρική σκηνή του Glastonbury festival, στο Exit Festival, στο  Giles Peterson Worldwide Festival. Οι Foreign Beggars έρχονται στο  Bios την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, για ένα από τα μοναδικά live shows τους, καθώς είναι ένα από τα πιο δημιουργικά και δραστήρια σχήματα του βρετανικού hip-hop.

http://www.myspace.com/foreignbeggars

http://foreignbeggars.com/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured