«Άκρως επιτυχημένη» χαακτηρίστηκε από τους γιατρούς η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Detroit,  η θρυλική τραγουδίστρια της soul, Aretha Franklin. Τα αίτια ωστόσο, που οδήγησαν την Franklin στο χειρουργείο παραμένουν άγνωστα, μέχρι στιγμής.

Η βασίλισσα της soul, έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «Ο Θεός τα έχει όλα υπό έλεγχο. Είχα στο πλευρό μου υπέροχους γιατρούς και νοσοκόμες, οι οποίοι ευλογήθηκαν από τις αγρυπνίες και τις προσευχές που έκανε ο κόσμος, στην πόλη και σε όλη την χώρα». H αργυπνία στην οποία αναφέρεται η τραγουδίστρια, πραγματοποιήθηκε στο Detroit από fans, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, όταν η Franklin έμαθε ότι θα μπει τελικά στο χειρουργείο.

Μια συγγενής της Franklin, η Brenda Corbett δήλωσε σε τοπική εφημερίδα για την τραγουδίστρια: «Τα πηγείνει πολύ πολύ καλά», αναφερόμενη στο στάδιο ανάρρωσης, στο οποίο βρίσκεται τώρα η Aretha Franklin, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πόσο καιρό θα μείνει η τραγουδίστρια στο νοσοκομείο.
Τον Νοέμβριο η Franklin ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των εμφανίσεών της μέχρι και τον Μάϊο του επόμενου χρόνου, μετά από εντολές των γιατρών που την παρακολουθούν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured