Το τελευταίο διάστημα ακούμε για πολλές αυτοβιογραφικές ταινίες οι οποίες αφορούν τόσο σε μουσικούς όσο και σε μεγάλες μπάντες.

Αυτές τις μέρες μαθαίνουμε ότι και το CBGB, το θρυλικό club της Νέας Υόρκης θα αποκτήσει τη δική του ταινία και όχι άδικα, αφού έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της μουσικής, όπως οι Talking Heads, the Ramones, Patti Smith και οι Blondie.

Οι Randall Miller και Jody Savin έχουν αναλάβει να εργαστούν πάνω σε αυτό το project  και αναφέρουν ότι η ταινία θα επικεντρώνεται στην πραγματική ιστορία του ιδρυτή του CBGB, Ηilly Cristal και στον αντίκτυπο που είχε στην underground μουσική σκηνή της εποχής.

«Είναι μια ταινία που αφορά σε μια συγκεκριμένη περίοδο, σε ένα μέρος που συνήθιζα να πηγαίνω στις αρχές των 1980’s και στους αφανείς πρωτοπόρους της σύγχρονης μουσικής», λέει η Savin και ο Miller προσθέτει: «Η Jody ξέρει τι μπορώ να κάνω σαν σκηνοθέτης, αλλά εκείνη μπορεί να προσθέσει  σε αυτό το project όλη την αγάπη που έχει για την Νέα Υόρκη αλλά και να γίνει ο σύνδεσμος με εκείνη την εποχή».

Να πούμε ότι οι Randall Miller και Jody Savin, δουλεύουν αυτή την περίοδο και για την δημιουργία μιας ακόμα ταινίας, η οποία αφορά στην ιστορία των Beach Boys.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured