INNERSENSE
BREAKIN’BEATS SINCE 1996

Proudly Presents

The Godfathers of Drum’n’Bass

FABIO & GROOVERIDER

SATURDAY 18 DECEMBER 2010

Θέατρο “Δίπυλον”
Καλογήρου Σαμουήλ κ’ Διπύλου (Κάθετη Ασωμάτων), Θησείο

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η Innersense Productions θα διαμορφώσει το Θέατρο «Δίπυλον» (Καλογήρου Σαμουήλ κ’ Διπύλου – Θησείο) ειδικά ώστε να φιλοξενήσει το δίδυμο των FABIO & GROOVERIDER. Στον χώρο θα εγκατασταθεί ειδικό ηχοσύστημα και Visuals, καθώς και Bar για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ πριν τους Special Guests την βραδυά θα ανοίξει το Ελληνικό Drum’n’Bass δίδυμο των Junior SP. & Cryogenics.
 Το συγκεκριμένο Event αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός ακόμη και μετά τα δεκάδες Events που έχει διοργανώσει η Innersense Productions, καθώς θα φιλοξενήσει τις 2 πιο σεβαστές προσωπικότητες στον χώρο του Drum’n’Bass στο ίδιο Event.
Οι FABIO & GROOVERIDER είναι από αυτούς τους καλλιτέχνες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Ανήκοντας στην πρώτη γενιά DJ’s που εισήγαγαν την Ηλεκτρονική Μουσική στον πλανήτη, οι FABIO & GROOVERIDER είναι ζωντανοί θρύλοι για όλους όσους ασχολούνται με την ηλεκτρονική μουσική γενικότερα, ανεξαρτήτως είδους και μουσικής προτίμησης.
DJ’s για πάνω από 20 χρόνια, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την εύρεση και καθιέρωση του Drum’n’Bass, μέσα από όλες τις φάσεις του, από την εποχή του Hardcore, μετέπειτα στο Jungle και τελικά στο Drum’n’Bass.
Πρόσφατα το έγκυρο περιοδικό Ηλεκτρονικής Μουσικής “Mixmag”, τους έθεσε υποψήφιους ως “Greatest DJ’s of ALL TIME”, σε σχετικό δημοψήφισμά του δίπλα σε προσωπικότητες όπως Paul Oakenfold και Frankie Knuckles, ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή τους στο BBC Radio 1 ! αποτελεί την σύγχρονη “Βίβλο” του Drum’n’Bass εδώ και 14 Χρόνια ! Μόλις τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν την συλλογή “Masterpiece” από την δισκογραφική του Ministry Of Sound, ένα Τριπλό CD που αντικατοπτρίζει την δική τους εκδοχή για το παρελθόν και το παρόν της ηλεκτρονικής μουσικής.
Και οι 2 τους είναι ιδιοκτήτες δισκογραφικών εταιριών και το πρόγραμμα εμφανίσεών τους είναι τόσο φορτωμένο που σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζονται μαζί, όντας και οι 2 τεράστιες προσωπικότητες της σκηνής.
Αυτό κάνει την κοινή τους εμφάνιση στην Αθήνα ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Το Event θα ξεκινήσει στις 23:00, η είσοδος θα κοστίζει 12 Ευρώ, η μπύρα θα κοστίζει 3 Ευρώ και το ποτό 5 Ευρώ, οπότε σπεύσατε !

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured