Την περασμένη εβδομάδα, ο Bradford Cox των Atlas Sound, ανέβασε στο αγαπημένο του blog ένα ολόκληρο album με τίτλο 'Bedroom Databank Vol. 1'. Το album περιείχε κάποια  demos τα οποία ηχογραφήθηκαν σε μια περίοδο τεσσάρων μηνών (από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο) και μεταξύ αυτών υπήρχαν και διασκευές στα τραγούδια των Kurrt Vile (‘Freak Train’) και του Bob Dylan (This Wheel's on Fire’). Ο Cox, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ανέβασε ακόμα τρείς από τις περίεργες αυτές συλλογές (τα Vol 2, 3, & 4), στο blog http://deerhuntertheband.blogspot.com/ .

Τα πράγματα πήγαιναν καλά, μέχρι που  η Sony αποφάσισε ότι ο Cox κακώς είχε ανεβάσει αυτό το υλικό στο διαδίκτυο και έτσι αποφάσισε με μια μάλλον αυθαίρετη κίνηση να τα διαγράψει από το blog του μουσικού χωρίς να τον έχει καν ενημερώσει.

Η κίνηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο θορύβησε ιδιαίτερα τον Cox και σήμερα η εταιρία αναδιπλώθηκε και ζήτησε συγνώμη από τον μουσικό: «Ήταν σφάλμα να αφαιρεθούν τα τραγούδια του Bradford Cox από το blog, έγινε κατά λάθος. Επικοινωνήσαμε με τον Cox και τον μάνατζέρ του. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση».

Τώρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και τις τέσσερις συλλογές του Cox στη διεύθυνση http://deerhuntertheband.blogspot.com/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured