news.team

-Tην περασμένη εβδομάδα γράφαμε στα νέα του Avopolis για το νέο project του Thom Yorke το οποίο αφορούσε στη δημιουργία ενός «ανθρώπινου γλυπτού» στο Brighton, με τη συνεργασία της οργάνωσης 350 Earth.org και με τις συμμετοχές 2.000 ανθρώπων. Το «ανθρώπινο γλυπτό» του Yorke  - μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας ενάντια στην κλιματική αλλαγή - αναπαριστούσε τον King Canute (έναν βασιλιά των Bίκινγκ που κυβέρνησε την Αγγλία τον 11ο αιώνα) . Αριστερά μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία με τα 2.000 άτομα .

-‘Kiss Each Other Clean’ είναι ο τίτλος του επερχόμενου album των Iron & Wine το οποίο θα βγει στην αγορά στις 25 Ιανουαρίου του 2011. Η μπάντα μέσα στα πλαίσια της Record Store Day κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες σε βινύλιο το single ‘Walking Far From Home’  - μαζί με ακόμα δύο τραγούδια τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο νέο album. Σήμερα η μπάντα διαθέτει προς ακρόαση το single στη σελίδα της στο myspace: http://www.myspace.com/ironandwine

-Οι Καναδοί rockers Wolf Parade μπαίνουν σε φάση παύσης, όπως έδειξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν σε συναυλία τους στο Toronto ο τραγουδιστής Spencer Krug είπε απευθυνόμενος στον κόσμο : «Αυτή θα είναι και η τελευταία μας συναυλία, για πολύ καιρό...». Η είδηση επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα και από την δισκογραφική τους, Sub Pop.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured