Θρι Σιξτι & 6 D.o.g.s.

present

a Counter Culture event
 live - dj sets - lectures - workshop


 JAHCOOZI
(Bpitch Control / Berlin )

Pop music from the future

Opening act: Black Athena
Closing set: Mr. Statik (Bpitch Control)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

:: Live show + DJ set set + Red Bull Music Academy Workshop ::

SIX D.O.G.S.
(Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι – 2103210510)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


H pop του μέλλοντος έρχεται από το Βερολίνο!
 
Με τη φράση “Beautiful pop music from the future” χαρακτήρισε, το 2003, ο John Peel τη μουσική των Jahcoozi όταν για πρώτη φορά ακούστηκε το “Black Barbie” και το “Fish” από τη συχνότητα του BBC Radio 1.

Το φουτουριστικό electronic-pop trio από το Βερολίνο έρχεται, για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, για ένα εκρηκτικό, όπως το συνηθίζουν, live show στο Six D.o.g.s., ενώ λίγο νωρίτερα θα μπουν σε ρόλο εισηγητή, στα πλαίσια του Red Bull Music Academy.

Η front woman και stage animal από Βρετανία και Σρι Λάνκα, Sasha Perera μαζί με τον beat-freak Γερμανό παραγωγό Robot Koch και τον Ισραηλινό φετιχιστή του μπάσου, Oren Gerlitz, έχουν έναν μοναδικό τρόπο να παρασύρουν το κοινό ξεπερνώντας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τη φήμη που τους ακολουθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τους Aphex Twin, DAT Politics,Chicks on Speed, Jamie Lidell, Tiefschawarz, Mocky, όπως επίσης και ότι έχουν συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες στο είδος τους, όπως είναι, μεταξύ άλλων, οι Asian Dub Foundation, ο Stereotyp ή οι Modeselektor.

Μετά από δύο solo album (“Pure Breed Mongrel”-Kitty-Yo, “Blitz N Ass”-A Sound) και κάμποσες κυκλοφορίες σε labels όπως Playhouse, Ninja Tune, Citizen, Crosstown Rebels,WMF, ο τελευταίος τους δίσκος (“Barefoot Wanderer”) κυκλοφόρησε από την εταιρεία της Ellen Alien, Bpitch Control, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή μουσικό Τύπο.

Η μουσική τους; Δύσκολο να την περιγράψει κανείς. Βασισμένη στο dub-glitch-step ήχο είναι, όπως οι ίδιοι λένε, μία ειλικρινής pop μουσική με ζεστά μπάσα και οργανικούς crunchy ήχους.


Mr. Statik (GR)

Γεννημένος το 1978 μεγάλωσε στον Βόλο με τις μουσικές του ρίζες να βρίσκονται στην hardcore/breakbeat σκηνή. To 2003 επιλέγεται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Cape Town στα πλαίσια του Red Bull Music Academy contest και στις αρχές του 2005 σχηματίζει το project Mud Max ξεκινώντας τις πρώτες κυκλοφορίες σε labels της Γερμανίας, ενώ από το δεύτερο μισό του 2006 υπογράφει πλέον τις πρώτες του solo κυκλοφορίες . Παράλληλα, στήνει και το ‘Black’ residency στο Fetisch club από το οποίο παρελαύνουν γνωστοί Έλληνες και ξένοι djs. To 2007 εμφανίζεται στο Μοnegros Festival της Ισπανίας και στο ανανεωμένοTresor, ενώ το 2008 υπογράφει νέα releases σε labels όπως η αγγλική Immigrant και ηPerplex και το 2009 κυκλοφορεί νέα eps στις επίσης Βερολινέζικες Rotary Cocktail καιΜemo, αλλά και remixes σε διάφορα labels του χώρου. Το 2010 είναι η χρονιά που ο Μr.Statik κάνει το μεγάλο δισκογραφικό βήμα στο εξωτερικό υπογράφοντας με μία από τις πιο ξακουστές γερμανικές εταιρείες, την Bpitch Control, πρώτο δείγμα της οποίας είναι το “Sinphony” (με τον The Boy στα φωνητικά) το οποίο θα συμπεριληφθεί στη συλλογή για τα 10 χρόνια του label που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη. Παράλληλα έρχεται και το πρώτο του ep στην επίσης Βερολινέζικη MosFerry.

http://www.myspace.com/statikmr
http://www.bpitchcontrol.de/artist/72

 

Black Athena (GR/UK)

Η Black Athena είναι μία εκλεκτική, μουσική κολεκτίβα η οποία προωθεί τη "μαύρη" μουσική σε όλο το φάσμα της: Future Soul, Hip-Hop, Reggae, Disco, House και Detroit Techno. Γεννήθηκε μέσα από τα ακούσματα, τις εικόνες και τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι συντελεστές του, έπειτα από πολυετή θητεία σε clubs του Λονδίνου και της Αθήνας, σε σκονισμένες αποθήκες γεμάτες παλιούς δίσκους στο Μοναστηράκι, σε σύγχρονα δισκοπωλεία της Berwick St., καθώς και σε άλλους διαδικτυακούς χώρους.

http://www.black-athena.com/


:: Live show ::
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 23.00

:: Jahcoozi Red Bull Music Academy Workshop ::

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 19.00

Oι Jahcoozi, καλεσμένοι του Red Bull Music Academy, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Six D.o.g.s., θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους λεπτομέρειες για την καριέρα τους, τις συνεργασίες τους με ονόματα όπως οι Antipop Consortium, Asian Dub Foundation, Moderat καθώς και λεπτομέρειες/τεχνικές για την δημιουργία του τελευταίου τους album, "Barefoot Wanderer", ένας δίσκος με συνεργασίες απ' όλο τον κόσμο που κυκλοφόρησε από την βερολινέζικη εταιρεία, Bpitch Control.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop, στείλτε e-mail
στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured