Η On Stage

Παρουσιάζει τους εκρηκτικούς…

Dub Inc
Special Guests, οι ευρηματικοί…
Burger Project

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου
Gagarin 205

Η προπώληση ξεκίνησε στις 17/10/2010


H  On Stage παρουσιάζει μια από τις κορυφαίες μπάντες της dub και reggae μουσικής σκηνής, τους Dub Incorporation, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205.

Πολύ αγαπητοί στο ελληνικό κοινό που ενθουσιάστηκε από την εμφάνισή τους στα δύο φεστιβάλ Kosmos το 2009 και 2010, οι Dub Inc επανέρχονται για να μας χαρίσουν γερές δόσεις  ανατροπής και ένα αξέχαστο live!

Το συγκρότημα συστήνεται για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’90, φέρνοντας μια πνοή φρέσκου αέρα στα δεδομένα της μέχρι τότε γαλλικής reggae σκηνής. Πρόκειται για μια παρέα από φίλους που ένωσαν το πάθος τους για τη μουσική, με καλογραμμένους στίχους, ρυθμό και υπέροχες εναρμονισμένες φωνές!

Οι μουσικές επιρροές των μελών είναι πολλές και διαφορετικές, κάτι που εξηγεί και την αυθεντική τους μουσική, στην οποία βρίσκουμε στοιχεία από παραδοσιακές μελωδίες, hip hop, electro-dub και dancehall.

Η μπάντα έκλεισε φέτος τα 13 της χρόνια και αμέτρητες εμφανίσεις σ' όλο τον κόσμο, αφού η "σκηνή" είναι το δυνατό τους χαρτί.  Έχουν κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο και πέρα από τα σύνορα της Γαλλίας, όπως σε Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία,  Ισπανία κλπ, καθώς καταφέρνουν κάθε φορά αβίαστα να γίνονται "ένα" με το κοινό τους σκορπώντας ισχυρές δονήσεις γαλλο-αλγερινού hip-hop και υπόγειας dub.

Το πρώτο τους άλμπουμ “Diversitè’’ κυκλοφόρησε το 2003, ενώ καθιερώθηκαν με το “Dans le décor’’ το 2005 και επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι αποτελούν το καλύτερο συγκρότημα της γαλλικής reggae με το
άλμπουμ ‘’Afrikya’’ το 2008, το οποίο απέσπασε και το πρώτο βραβείο στα ‘’Web Reggae Awards 2008’’.

Έπειτα από 2 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, επανέρχονται με το καινούργιο τους άλμπουμ ‘’Hors contrôle’’ και με 15 ολοκαίνουργα κομμάτια.
Το άλμπουμ αποτελεί έναν συνδυασμό ακριβώς όλων των στοιχείων για τα οποία είναι γνωστοί οι Dub Inc.:
Προτείνουν καταπληκτικά roots reggae κομμάτια, ενώ συνεχίζουν να διέπονται από το πνεύμα της “ανταρσίας’’.
Η ενέργειά τους στη σκηνή θα ξεσηκώσει για μία ακόμη φορά το κοινό και θα το αναγκάσουν να χορεύει και να χειροκροτεί ασταμάτητα και σε αυτή τους τη συναυλία.

Τη βραδιά θα ανοίξουν με το μοναδικό τους τρόπο οι απίθανοι BURGER PROJECT οι οποίο θα μας  διασκεδάσουν με τις αναπάντεχες διασκευές τους απ' όλο το φάσμα της σύγχρονης αλλά και πιο παραδοσιακής μουσικής σκηνής.

Ετοιμαστείτε  για ένα ανεπανάληπτο και εκρηκτικό live. Ετοιμαστείτε για επανάσταση με το φαινόμενο των Dub Inc!


Ιnfo:
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου –Αθήνα
Gagarin 205
(Λιοσίων 205, σταθμός Μετρό/HΣΑΠ ʽΑττικήʼ)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ηράκλειο: 8/12/2010, Cine Studio Live
Θεσσαλονίκη: 11/12/2010, Block 33


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25 ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ: 30 ευρώ


ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
Metropolis, Public, Ticket house και στη διεύθυνση www.ticketservices.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured