Dead Scarlet Records και το Carousel bar παρουσιάζουν:

The MODERN MECHANIX fest.

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου στο 6 D.O.G.S
(Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
               Είσοδος: 15€


Τρείς μπάντες  με νοσταλγική διάθεση
ενάντια στην αναδρομικότητα του μοντέρνου κόσμου

Οι Charles de Goal (Γαλλία) σχηματίστηκαν από τον Patrick Blain το 1979 αμέσως μετά την διάλυση της πρώτης του μπάντας C.O.M.A. ο ήχος των οποίον συχνά θύμιζε τους  Devo.
Η μουσική τους κυμαίνεται από minimal synth και  post punk μέχρι πειραματική avant garde και new wave, ενώ η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου «Algorythmes» το 1980, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Γαλλίας και αποτελεί μέχρι σήμερα  ένα άλμπουμ σταθμό για το είδος του.


Οι Bakterielle Infektion (Γερμανία) είναι ένα μίνιμαλ ηλεκτρονικό ντουέτο από το Βερολίνο.
Ο Uwe Marx και ο Roger Semsroth είναι γνωστοί στην ανεξάρτητη, πειραματική μουσική σκηνή του Βερολίνου από το 1996 oπότε και κυκλοφορούν το πρώτο τους ντέμο. Έπειτα από αυτό παράγουν αδιάκοπα μουσική και γίνονται ευρέως γνωστοί στα underground ευρωπαϊκά μουσικά δρώμενα. Άλλα μουσικά σχήματα του Roger είναι οι Skanfrom και οι Television Set  στα πλαίσια πάντα του πειραματισμού με  ηλεκτρονικούς ήχους και ρομποτικές φωνές που θυμίζουν από τους Kraftwerk μέχρι τους θρυλικούς Absolute Body Control.


Οι Phoenix Catscratch (Ελλάδα) σχηματίστηκαν από τον Αποστόλη και τη Βαλίσια, το Νοέμβρη του 2008.
ο ήχος και το στήσιμό τους πέρασε από πολλές αλλαγές και πειραματισμούς μέχρι το Μάρτιο του 2010, οπότε και πήραν τη σημερινή τους μορφή. Έχουν σαν βάση την post-punk, με στοιχεία από new wave, shoe gaze και πειραματικά electronics..
Ο Βασίλης (guitar) μπήκε στο σχήμα τον Ιούνιο του 2009, ακολούθησαν ο Μένης  (analog synths, drum machines, eletronics) και ο Αντρέας(bass) το Μάρτιο του 2010.
Τον Οκτώβριο του 2010, οι Phoenix Catscratch  υπέγραψαν συμβόλαιο με την Dead Scarlet records για το επικείμενο πρώτο τους άλμπουμ.

http://www.deadscarletrecords.com/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured