Ήταν αρχές του καλoκαιριού όταν είχαμε αναφέρει στα νέα του Avopolis, ότι τα μέλη των Cars - εκτός από τον Benjamin Orr ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2000 – είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανένωσης. Η αποκάλυψη αυτή είχε γίνει τότε, στην σελίδα του fan club τους στο Facebook, ενώ μια φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα παρουσίαζε τους  Ric Ocasek, Elliot Easton, Greg Hawkes και David Robinson να βρίσκονται σε κάποιο session στο studio.
Τότε δεν είχε υπάρξει κάποια  επίσημη ανακοίνωση από την μπάντα, αλλά ήταν φανερό ότι τα μέλη των Cars προετοίμαζαν το έδαφος για την επιστροφή τους, 23 χρόνια μετά από τη διάλυση της μπάντας.

Την περασμένη εβδομάδα, ακόμα μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της μπάντας στο Facebook ενίσχυσε τη φήμη την επανένωσης. Πρόκειται για ένα ηχητικό δείγμα, διάρκειας 73 δευτερολέπτων, ενός νέου τραγουδιού με τίτλο ‘Blue Trip’: http://www.facebook.com/video/video.php?v=445115559565.

Σύμφωνα με το Billboard, υπάρχει επιβεβαίωση από τον μηχανικό ήχου Paul Orofino ότι η μπάντα βρίσκεται αυτή την περίοδο στο studio του στη Νέα Υόρκη για την ηχογράφηση ενός καινούργιου album.

Το 2005 οι Elliot Easton και Greg Hawkes σχημάτισαν τους “The New Cars” μαζί με τους Todd Rundgren, Prairie Prince και Kasim Sulton και έπαιζαν τραγούδια τόσο των Cars όσο και του Rundgren. Αν τελικά η επανασύνδεση προχωρήσει κανονικά, θα είναι και η πρώτη φορά μετά τη διάλυση των Cars το 1988 που τα αρχικά μέλη θα βρεθούν ξανά μαζί.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured