Το περασμένο Σάββατο 9 Οκτωβρίου ήταν η επέτειος των 70 χρόνων από τη γέννηση του John Lennon. Το YouTube μέσα στα πλαίσια αυτής της επετείου, συνεργάστηκε με την EMI και την Yoko Ono για τη δημιουργία ενός video το οποίο προσκαλεί τους fans του Lennon να συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο σε αυτή τη γιορτή. Η Ono εμφανίζεται σε video του YouTube να προτρέπει τους fans του πρώην Beatle να  στείλουν ο καθένας το δικό του tribute – video για τον Lennon στο YouTube.

 

Επιλέον η Ono, έστειλε το δικό της προσωπικό μήνυμα για αυτή την ιδιαίτερη μέρα από το Reykjavik της Ισλανδίας και το μνημείο Imagine Peace Tower που είχε δημιουργήσει η ίδια για τον Lennon το 2007:

Τέλος, στη γενέτειρα του μουσικού στο Liverpool, η πρώην σύζυγος του Lennon Cynthia και ο γιός του Julian Lennon έκαναν τα αποκαλυπτήρια ενός  μνημείου ειρήνης όπως το ονόμασαν, προς τιμήν του Lennon. Η σύνθεση απεικονίζει μια σφαίρα και μερικά περιστέρια που πετούν πάνω από αυτήν.
«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με όλη μας την καρδιά για να τιμήσουμε τον πατέρα μου και για να προσευχηθοούμε για ειρήνη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχετε στο σημερινό εορτασμό», είπε ο Julian Lennon στους 2.000 θεατές, οι οποίοι τραγούδησαν το ‘Give Peace A Chance’.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured