Eric Duncan (Rub N Tug / DFA records)

Bad Spencer (Yes It Does! Sure It Does!)
Blue Lagoon (Kormoranos)
I Love Me (Kalfakakos K)


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010
Είσοδος: 5 Ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 23.00
 
Το ΒΙΟS, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, καλωσορίζει τον Εric Duncan,τον Νεοϋορκέζο παραγωγό που θεωρείται ένας από τους καλύτερους editors και djs της σύγχρονης dance σκηνής. Από τα decks των πιο επιτυχημένων πάρτυ στην Νέα Υόρκη έρχεται στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές του πολλά re-edits, soulful house, nu-disco και όλα τα απαραίτητα συστατικά για να κάνει το κοινό του να χορέψει μέχρι τελικής πτώσεως. Μαζί του, ο Βad Spencer, o Blue Lagoon και ο Ι love me.

Το Bios σε συνεργασία με το Αvopolis, δίνει την ευκαιρία σε 10 αναγνώστες να κερδίσουν από μια μονή πρόσκληση για  τα DJ sets των Eric Duncan, Bad Spencer, Blue Lagoon & I love me.
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ως την Πέμπτη 7/10, στις 15.00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.

 

Eric Duncan (DFA Records/Modular Records/USA)
O Eric Duncan ή διαφορετικά Dr Dunks αποτελεί έναν από τους δραστήριους παραγωγούς της ανεξάρτητης χορευτικής σκηνής της Νέας Υόρκης εδώ και 20 χρόνια. Γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 γνωρίζει τον Thomas Bullock των θρυλικών A.R.E. Weapons και σχηματίζουν το διαβόητο disco outfit Rub-n-Tug. Το 2007 κυκλοφορεί το κλασσικό πλέον Still Going Theme μαζί με τον Olivier “Liv” Spencer των House of House. Με τη συνεργασία αυτή οι Still Going γεννιούνται και εδραιώνουν τη φήμη τους κάνοντας μια σειρά από εντυπωσιακά remixes σε σχήματα όπως The Presets, Doves, οι Chk Chk Chk, Crazy P, Force of Nature και Low Motion Disco, ενώ συνεχίζουν να δημιουργούν συναρπαστική house μουσική.

http://www.myspace.com/drdunksdj


Bad Spencer (Yes It Does! Sure It Does!)
Ο Bad Spencer είναι ο head promoter και ένας από τους resident DJs του DIY Αθηναϊκού πάρτυ Yes it does!! Sure it does!!.  Ανάλογα με την περίσταση μπορείτε να τον ακούσετε να παίζει από disco, punk funk και vintage house μέχρι electro, indie gems και techno, εισάγοντας πάντα αρκετά pop στοιχεία. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει παίξει σε αρκετές από τις πιο εναλλακτικές μουσικές βραδιές της πόλης με Έλληνες και ξένους DJs, όπως ο Cosmo Vitelli, The Glimmers, Disco Bloodbath, Allez- Allez, Serge Santiago, Feadz, Amateurboyz, Kormoranos DJs και άλλους.

http://www.myspace.com/yesudosureudo


Blue Lagoon (Kormoranos)
Ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου, έχει συμμετάσχει στις περισσότερες από τις παραγωγές του (πάρτι, συναυλίες, εκθέσεις, βιβλία) σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Ως DJ, αναμειγνύει pop, rock, hip hop, disco, house, electro κι έχει συνεργαστεί με πολλούς εγχώριους DJs, μπαρ, κλαμπ και διοργανώσεις σε διάφορους συνδυασμούς εντός κι εκτός Αθήνας. Πέρα από τα events του Κορμοράνου (dj Mehdi & Busy P, Justin Robertson, Boy 8-Bit, Nosaj Thing, Zita Swoon, Ohmega Watts, Mike Relm κλπ), τα τελευταία χρόνια, είχε επίσης την ευχαρίστηση να προσκληθεί να ανοίξει ή να κλείσει  εμφανίσεις καλλιτεχνών μίας ευρείας γκάμας, από τον ακουστικό Jose Gonzalez στο Gagarin205, μέχρι τους Disco Bloodbath, τους Mixhell του Iggor Cavalera και τον Madlib, αλλά και να παίξει σε μεγάλα φεστιβάλ της χώρας, όπως τα Synch, Reworks και το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

www.myspace.com/kormoranos


I Love Me (Kalfakakos K)
O Κωνσταντίνος Καλφακάκος aka Ι Love Me  είναι ένας από τους DJ που του αρέσει να πειραματίζεται στα πλατώ με διάφορα είδη, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών προτιμήσεων  από το indie μέχρι και to electro, δηλώνοντας ότι του αρέσουν μεταξύ πολλών άλλων οι Peaches, η Danny Siciliano, αλλά και οι LCD Soundsystem, οι Goldfrapp, η Kate Bush και η Sally Shapiro. Έχοντας δουλέψει ως ηθοποιός, συνεχίζει τα μαθήματα υποκριτικής και έχει ήδη κάνει  το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο Mad TV  στον ρόλο του VJ και παρουσιαστή.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured