-Οι Slipknot ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν σε DVD την συναυλία που έδωσαν στα πλαίσια του Download Festival το 2009. To DVD έχει τίτλο ‘(sic)ness’ και θα βγει στην αγορά στις 28 Σεπτεμβρίου ενώ θα περιλαμβάνει 18 tracks, ένα 45λεπτο documentary, καθώς και 4 videos από το album ‘All Hope Is Gone’ μαζί με το making of του ‘Snuff’.

-Το τρίτο album των Noah And The Whale θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2011, σ΄μφωνα με πρόσφατη δήλωση της μπάντας. Το -προς το παρόν άτιτλο- album έρχεται μετά από το περσινό ‘The First Days Of Spring’ , για το οποίο η μπάντα ετοιμάζει αυτό το διάστημα και ένα documentary με τίτλο ‘First Days: A Film About Noah And The Whale’ - χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

- Ο frontman των Okkervil River, Will Sheff σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στο Living Room στη Νέα Υόρκη παρουσίασε μια σειρά από καινούργια τραγούδια τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα εμπεριέχονται στο επόμενο album των Okkervil River το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το live του Sheff στο οποίο παρουσιάζει τo τραγούδι ‘Lay of the Last Survivor’.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured