news.team

Συντονιστείτε στο www.indexonline.gr δοκιμαστικά από σήμερα και επισήμως από 1η Σεπτεμβρίου!  

Ήταν καιρός... Εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια, ο Μάκης Τσίτας και η Χριστίνα Οικονομίδου, δύο άνθρωποι που γνωρίζουν το βιβλίο πολύ καλά από διαφορετικές θέσεις, σε συνεργασία με τη Brainfood, εκδίδουν το Index, το πρώτο free press για το βιβλίο. Ως άνθρωποι του διαδικτύου, οι άνθρωποι της Brainfood ξεκίνησαν με το Avopolis Music Network (www.avopolis.gr), κι έπειτα με το Movieworld (www.movieworld.gr) τη δημιουργία και σταθερή παρουσία websites με καθημερινό, θεματικό περιεχόμενο.

Το στοίχημα δεν είναι όπως πάντα η μεταφορά της ύλης του εντύπου στο internet -αυτό είναι από καιρό πια μια χαμένη υπόθεση για όλους όσοι δεν έχουν αντιληφθεί τί είναι το μέσο. Το στοίχημα είναι να προσφέρουν μοναδικό περιεχόμενο, πολλές φορές και πριν την έκδοση του εντύπου, αλλά και συνεχή ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο του βιβλίου.

Στόχος οι καθημερινές παρεμβάσεις, ενημερώσεις και γνώμες, το ενδιαφέρον οπτικό υλικό, αλλά και η δημιουργία μιας κοινότητας. Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, καθώς ετοιμάζονται (σε δεύτερη φάση) μοναδικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ανταλλαγής προτιμήσεων των χρηστών...

Λίγα λόγια για το INDEX

Το INDEX αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μαζικό, free press έντυπο για το βιβλίο στη χώρα μας. Ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί από τότε το μοναδικό περιοδικό που δημοσιεύει σε μεγάλη έκταση τις απόψεις του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού, αγκαλιάζοντας τη διαδικτυακή φιλοσοφία και προσαρμόζοντάς την στο έντυπο. Κατόρθωσε έτσι από την αρχή να γίνει ο leader στον χώρο του βιβλίου και το βήμα των αναγνωστών που βλέπουν το 1/3 της ύλης του περιοδικού να γράφεται από αυτούς.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured