news.team

Ο Prince, πριν από τρία χρόνια είχε προκαλέσει σάλο με την απόφασή του να διανείμει το album του ‘Planet Earth’ μέσω της βρετανικής εφημερίδας Mail On Sunday. Φέτος, ο 52χρονος συνθέτης επιστρέφει με νέο album - το ’20Ten’ -  και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει ακριβώς την ίδια οδό, αφού ήδη μιλάει με εκδοτικούς οργανισμούς της Ευρώπης.
Μέχρι στιγμής τέσσερα εκδοτικά συγκροτήματα έχουν δώσει προσφορές στον Prince για να διανείμουν το album του δωρεάν, μαζί με τα τεύχη/φύλλα τους.

Σύμφωνα με το Billboard, στις 10 Ιουλίου, 2,5 εκ. αντίτυπα του 27ου album του Prince θα κυκλοφορήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Daily Mirror και της Daily Record της Σκωτίας. Οι εφημερίδες θα δίνουν δώρο εισιτήρια για live του μουσικού, αλλά το κυριότερο είναι ότι φιλοξενούν και μια συνέντευξη του καλλιτέχνη (η οποία είναι και η πρώτη συνέντευξη του Prince σε βρετανική εφημερίδα εδώ και 10 χρόνια). Την ίδια μέρα (10 Ιουλίου), το album θα είναι διαθέσιμο και στο Βέλγιο μέσω της εφημερίδας Het Nieuwsblad, ενώ στην Γερμανία θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου με το περιοδικό Rolling Stone (γερμανική έκδοση).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured