Ο drummer και ιδρυτικό μέλος των Los Campesinos!  Ollie Campesinos! έφυγε από την μπάντα. Ο drummer ανακοίνωσε την αποχώρησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας Loscampesinos.com, χωρίς όμως να αναφέρει τον λόγο.
«Είναι πολύ θλιβερό το γεγονός ότι εγώ, ο Ollie Campesinos! πρέπει να ανακοινώσω ότι αποχωρώ από τους Los Campesinos!.  Όταν ξεκινούσαμε αυτή την μπάντα, δεν φανταζόμασταν - ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια - ότι σε αυτά τα τρία χρόνια θα είχαμε κάνει αυτά τα πράγματα που κάναμε και ότι θα είχαμε αυτή την επιτυχία. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και χαίρομαι που δεν την έχασα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου. Χωρίς την σκληρή εργασία σας δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά. Ευχαριστώ επίσης όλες τις μπάντας στις οποίες είχα την τιμή να συμμετέχω. Έκανα μερικούς πολύ σημαντικούς φίλους μέσα από αυτές.
Όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που σε κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκαν για εμάς και τη μουσική μας. Είτε είναι άνθρωποι που ήρθαν σε συναυλίες μας, είτε είναι άνθρωποι που αγόρασαν έναν δίσκο μας. Αν δεν ήσασταν όλοι εσείς θα είχαμε σβήσει εδώ και καιρό από τον χάρτη…», λέει ο drummer.

Πριν από την αποχώρηση του Ollie Campesinos! είχε φύγει η Aleks Campesinos! η οποία αντικαταστάθηκε από την Kim Campesinos!.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured