news.team

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Spinner, την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία πέρασε τους  Matt Berninger (The National) και  Mark Oliver Everett (Eels) για τρομοκράτες λόγω της εμφάνισής τους!

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου στη Χονολουλού εκκένωσαν το αεροδρόμιο όταν διαπίστωσαν ότι ένας νεαρός (ο Berninger) κουβαλούσε ένα ύποπτο δέμα το οποίο θεώρησαν ότι είναι βόμβα. Η ομοσπονδιακές αρχές μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι το δέμα ήταν ένα ρολόι που είχε αγοράσει ο Berninger στο Τόκιο. «Είχα πάρει από το Τόκιο αυτό το ρολόι, το οποίο είναι η αλήθεια, έμοιαζε εξωτερικά με βόμβα. Το είχα βάλει στην βαλίτσα μου και φυσικά το παρέδωσα αμέσως στον έλεγχο όταν μου ζητήθηκε. Για περίπου 45 λεπτά εκκενώθηκε το αεροδρόμιο. Οι άνθρωποι του αεροδρομίου έκαναν πολύ καλή δουλειά, ήταν πολύ ευγενικοί και τους ευχαριστώ που με άφησαν τελικά να φύγω. Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη σε εκείνους που έχασαν την πτήση τους ή καθυστέρησαν λόγω εμού», λέει ο Matt.

Ο Everett των Eels από την άλλη, δεν κουβαλούσε κάποιο ύποπτο δέμα, αλλά ήταν το παρουσιαστικό του ύποπτο – όπως έκρινε η αστυνομία του Λονδίνου. Έτσι, ο μουσικός βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα να ανακρίνεται μέχρι που τελικά απέδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το «ύποπτο πρόσωπο» που έψαχνε η αστυνομία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured