Μετά από μια φανταστική βραδιά που χάρισαν σε πλήθος κόσμου οι Night On Earth, οι Boomstate και οι Kappa και έπειτα από ένα ολοήμερο πάρτυ – παζάρι δίσκων, έρχεται η τρίτη μέρα του Φεστιβάλ που διοργανώνει η PlayOurMusic σε συνεργασία με την Kazan dB.  Την Παρασκευή 2 Ιουλίου στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, τρεις μπάντες με δυνατό χαρακτηριστικό τις ζωντανές τους εμφανίσεις,  οι FILM, οι Infidelity και οι Jane Doe υπόσχονται να δυναμιτίσουν τη βραδιά με τις μελωδίες τους και να ολοκληρώσουν με ιδανικό τρόπο το PlayOurMusic Festival.  

H PlayOurMusic σε συνεργασία με το Αvopolis, δίνει την ευκαιρία σε 5 αναγνώστες να κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση. Στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

 

Παρασκευή 2/7/2010

FILM/ INFIDELITY/ JANE DOE


Tickets: 12 Euros

Doors Open: 21:00

 

More Info:
Club Μύλου (Fully Air Conditioned!)

Ανδρέου Γεωργίου 56,
Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 510081


www.playourmusic.net

www.kazandb.com
www.mylos.gr


Artist Info:

FILM

Ένα από τα δημοφιλέστερα εναλλακτικά pop-rock συγκροτήματα στην Ελλάδα, με γυναικεία φωνητικά και πειραματικό ήχο, που συνδυάζει τις επιρροές, τους πειραματισμούς και τις ιδέες που συνθέτουν ένα δυνατό ρυθμικό και ένα συναισθηματικό-μελωδικό χαρακτήρα, συγχρόνως με μια κινηματογραφική άποψη και μια θεατρική εκφραστικότητα.
Το νέο τους album «Persona» που έχει δεχθεί ήδη εξαιρετικές κριτικές είναι μια γεμάτη αυτοπεποίθηση επιστροφή ενός από τα πιο ιδιαίτερα αγγλόφωνα group της εγχώριας σκηνής, που αποπνέει στο σύνολό του έναν ανανεωμένο δυναμισμό. Με έντονες επιρροές από τις συνθέσεις του Βαγγέλη Παπαθανασίου και τον αναλογικό ηλεκτρονικό ήχο, ο δίσκος αποτελεί ένα ρυθμικό και ατμοσφαιρικό soundtrack αινιγματικής, κινηματογραφικής αισθητικής.
Οι ζωντανές εμφανίσεις είναι ένα απ’ τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά των FILM έχοντας εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής (The Cure, Placebo, Starsailor,The Flaming Lips, Puressence, New Order, Hooverphonic, Iggy Pop And The Stooges, κ.α)

FILM:
Δημήτρης Μπόρσης (μπάσο/samples/φωνή)
Κώστας Μπόρσης (τύμπανα)
Μανώλης Ζαβιτσάνος (κιθάρα)
Μαζί τους η Nalyssa Green (φωνή)

www.filmband.gr

www.myspace.com/filmgreece
www.youtube.com/user/FILMTHEBAND

 

INFIDELITY

In-fi-del-i-ty / infədeləti / ουσ  πληθ.–ties [C;U] 1 ( το παράδειγμα ή πράξη της) απιστίας ή το να είναι κανείς άπιστος, π.χ. στον/στην στην σύντροφό του/της. 2 (για κάτι που αντιγράφεται ή εξιστορείται )  μη αληθοφανές˙ μη πιστό (σε ήχο, εικόνα, γεγονότα, χρώμα, κ.τ.λ.) στο πρωτότυπο. 3 Ελληνικό συγκρότημα που εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα (Κιλκίς).
Στην πραγματικότητα, ένα πενταμελές post-new wave συγκρότημα το οποίο ήδη από την κυκλοφορία του demo ‘Miles Behind’ (2003) κατόρθωσε να διαμορφώσει τον προσωπικό του ήχο. Μελωδικές φωνητικές και κιθαριστικές φόρμες, εμπλουτισμένες με μικρές δόσεις πειραματισμού, συνθέτουν την μουσική ταυτότητα του group. Δύο χρόνια αργότερα, κυκλοφορεί το πρώτο τους άλμπουμ ‘Viewer From A Black Star’ (Run Devil Run, 2005), το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και ξένο τύπο και ανέβηκε στα charts αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών.
Οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά τους σημεία. Από τις αρχές του 2006 μέχρι σήμερα οι Infidelity πραγματοποίησαν δεκάδες συναυλίες σε διάφορες πόλεις για την προώθηση του ‘Viewer From A Black Star’. 
Το 2009, οι Infidelity επέστρεψαν στην δισκογραφία με το album ‘In The City’. Με ένα μοναδικά φιλτραρισμένο μουσικό χαρμάνι από indie, alternative, post new wave και art rock, μας προσέφεραν ένα συναισθηματικά φορτισμένο album από το πρώτο έως το τελευταίο κομμάτι! Το album ηχογραφήθηκε ζωντανά σε διάστημα τριών ημερών στα RunDevilRun Studios με παραγωγό τον Νικόδημο Τ., θέλοντας έτσι να αποτυπωθεί η δυναμική live πλευρά των συνθέσεων και των ζωντανών εμφανίσεων των Infidelity, χωρίς overdubs ή άλλες ηχοληπτικές παρεμβάσεις!

www.infidelity.gr

www.myspace.com/infidelitymusic

www.youtube.com/infidelityband

 


JANE DOE

Jane Doe / 2006 - παρόν / ένας δίσκος: Heaven for Dogs - 2008 / σκόρπιες συναυλίες / εδώ κι εκεί / και παραπέρα / σήμερα / χωρίς διακοπές / ετοιμάζοντας τον καινούργιο δίσκο / μια καλοκαιρινή δουλειά που θα μιλάει για το χειμώνα / και το φθινόπωρο / και την άνοιξη / και μερικά πολύ καλά βιβλία που διαβάσαμε τα τελευταία / 20 χρόνια. Μοναδικό live πριν την απομόνωση... PlayOurMusic Festival... DAY 3... Δείγματα της καινούργιας μουσικής... / Ενταύθα.

http://www.myspace.com/janedoegreek

http://www.youtube.com/watch?v=HEsGGEc6SQ8


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured