news.team

Οι Gorillaz ανακοίνωσαν ότι στις 26 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν μέσω iTunes το single  'On Melancholy Hill' –  το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο τους album ‘Plastic Beach’. Η κυκλοφορία του single θα συνοδεύεται και από κάποια remixes του single από τους Japanese Popstars και She Is Danger, αλλά και από ένα ακόμα νέο remix του ‘Stylo’ από τον Tinie Tempah. Το πακέτο περιλαμβάνει και το αντίστοιχο video clip του 'On Melancholy Hill' (σε σκηνοθεσία Jamie Hewlett), το οποίο διατίθεται μέσω iTunes από αυτή την εβδομάδα.

To άλλο νέο από το μέτωπο των Gorillaz είναι ότι η επικείμενη συνεργασία τους με τον Alan Moore για το project σχετικά με την ζωή του μαθηματικού και αστρονόμου Dr. John Dee που έζησε και έδρασε τον 16ο αιώνα στην Αγγλία, έληξε μάλλον άδοξα.
Ο Moore δηλώνει ότι έχει συνεισφέρει κατά το ένα τρίτο στη συγγραφή της όπερας για τον Dr. John Dee που ετοίμαζαν οι Gorillaz, αλλά τελικά τα δύο μέρη αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία, διότι όπως λέει ο Moore «είχαμε όλοι, πολλές άλλες υποχρεώσεις εκτός του project και δεν καταφέραμε να είμαστε μέσα στα χρονικά όρια που είχαμε θέσει από την αρχή».

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured