‘Sir Lucious Leftfoot: The Son of Chico Dusty’ τιτλοφορείται το ντεμπούτο album του Big Boi των OutKast, το οποίο θα κυκλοφορήσει τελικά στις 6 Ιουλίου από την Def Jam. Στο album συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι μουσικοί Sleepy Brown, Joi, Yelawolf, B.o.B και Gucci Mane, αλλά όχι και ο Andre 3000, όπως είχε ανακοινωθεί – παρά μόνο ως παραγωγός σε ένα track του album.

Η  δισκογραφική εταιρία των OutKast, η Jive δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του Andre 3000 στο νέο album του Big Boi και προσπαθεί να μπλοκάρει την κυκλοφορία του δίσκου.  Η Jive ισχυρίζεται ότι τα τραγούδια στα οποία συμμετέχει ο Andre 3000 πρέπει να κυκλοφορήσουν σαν μουσική των OutKast (από την Jive) κι όχι σαν τραγούδια του Big Boi, αφού φέρουν την υπογραφή και των δύο. O Big Boi δηλώνει εξοργισμένος με το γεγονός και χαρακτηρίζει την πολιτική της εταιρίας «ηλίθια».

«Όταν παρουσίασα στην Jive το νέο μου album, οι άνθρωποι της εταιρείας μου είπαν ότι ο δίσκος είναι ένα κομψοτέχνημα, αλλά δεν ήξεραν τι να κάνουν με αυτόν…Οπότε πήγα στην Def Jam. Και τώρα η Jive προσπαθεί να μπλοκάρει ακόμα και τον Dr.Dre (έχει υπογράψει με την Jive) από το να συμμετέχει στον δίσκο μου», προσθέτει ο Boi.

Δείτε το tracklisting του ‘Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty’:

Feel Me (Intro)
Daddy Fat Sax
Turns Me On (feat. Sleepy Brown and Joi)
Follow Us (feat. Vonnegutt)
Shutterbugg (feat. Cutty)
General Patton
Tangerine (feat. T.I. and Khujo Goodie)
You Ain’t No DJ (feat. Yelawolf)
Hustle Blood (feat. Jamie Foxx)
Be Still (feat. Janelle Monae)
Fo Yo Sorrows (feat. George Clinton, Too $hort and Sam Chris)
Night Night (feat. B.o.B. and Joi)
Shine Blockas (feat. Gucci Mane)
The Train Pt. 2 (Sir Lucious Left Foot Saves The Day) (feat. Sam Chris)
Back Up Plan

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured