Δελτίο Τύπου

Είναι μόλις 29 ετών η Anja Plaschg, το μοναδικό πρόσωπο πίσω από το Soap & Skin, και όμως για 6 χρόνια είχε αποσυρθεί από τον δημόσιο βίο, είχε σιγήσει καλλιτεχνικά, αυτή που στα 18 της χρόνια είχε χαρακτηριστεί από το γερμανικό Der Spiegel ως το παιδί θαύμα της πειραματικής ποπ. 

Τώρα επιστρέφει μαζί με το τρίτο άλμπουμ της, με τίτλο From Gas to Solid| You Are My Friend για να περιγράψει τις εμπειρίες, τους φόβους της, όσα την κράτησαν μακριά αυτά τα έξι χρόνια, διακόπτοντας τη φρενήρη εξέλιξη της καριέρας της.

Η Anja, που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε φάρμα σε ένα χωριό της Αυστρίας, εκθέτει στα άλμπουμ και στη σκηνή τα τραύματά της. Περνά από την απουσία στη σκηνική παρουσία, εξηγώντας ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα καταφύγιο για αυτήν στον κόσμο που ζούμε. 

«Το νέο άλμπουμ μιλά για αποχωρισμούς, για συγχώρεση, για τη διαδικασία ανάρρωσης και για τρομακτικές αναδρομές στο παρελθόν». Η σκηνική της παρουσία είναι ιδιαίτερη και εύθραυστη. «Η οικειότητα που μοιράζομαι με το κοινό μοιάζει με ελεύθερη πτώση. Σε κάθε συναυλία νιώθω αφόρητα και απίστευτα όμορφα ταυτόχρονα», λέει.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Summer Nostos Festival 2019 διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (σκηνή στο Κανάλι)

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 20.30

εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη

{youtube}GmJqdISO9Bk{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured