Δελτίο Τύπου

Ο Andrew Poppy παρουσιάζει μια προσωπική κινηματογραφική εκδοχή του Hoarse Songs, του νέου άλμπουμ που δημιουργήθηκε με πιάνο, παλλόμενους ηλεκτρονικούς ήχους, ορχηστρικές υφές και φωνή.

Χρησιμοποιώντας την ζωντανή μίξη, αυτό το event αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία προβολής ήχου και εικόνας οπτικοακουστικών εμπειριών και περιλαμβάνει δέκα βίντεο από δέκα σύγχρονους καλλιτέχνες. Το περιγράφουν ως μια «κοσμική όπερα, που αντανακλά την πνευματική αναζήτηση του Solaris». Αν είναι όπερα, είναι μια όπερα χωρίς τραγουδιστές ή παραδοσιακή αφήγηση.

Ο Andrew Poppy ως συνθέτης διαθέτει ένα μοναδικό έργο. Εκτός από τη δική του μουσική, έχει παρουσιάσει συνθέτες οπώς Glass, Riley, Reich, Cage και Feldman και συνεργάστηκε με μπάντες όπως οι Erasure, Psychic TV, Coil, The, τον Nitzer Ebb και την Claudia Brucken. Στη δεκαετία του '80 ηχογράφησε ένα album για τους Trevor Horn και ZTT Records του Paul Morley. Συνεχίζει να δημιουργεί έργα που αποφεύγουν τις ετικέτες.

Οι πρόσφατες σόλο παραστάσεις του περιλαμβάνουν φεστιβάλ στο Λονδίνο, το Τορίνο, το Πόρτο και εμφανίσεις ων φιλοξενούμενος με την ορχήστρα συναυλιών του BBC τόσο ως πιανίστας όσο και ως live dub mixer. Τα τρία του άλμπουμ για την ZTT Records στη δεκαετία του '80 αγοράστηκαν πρόσφατα από την Universal Music.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Χίμαιρες
Πυθοδώρου 6

ώρα έναρξης: 21.30
είσοδος: ελεύθερη, με κουτί ελεύθερης συνεισφοράς

{youtube}_tSN-675SNE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured