Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, η Innersense Productions εγκαινιάζει την νέα σειρά Concept Events, με τίτλο “Dream Line Ups”

Τα "Dream Line Ups" είναι exclusive events περιορισμένης χωρητικότητας, στα οποία η Innersense θα φιλοξενεί ζωντανά καλλιτέχνες από το εξωτερικό και όχι μόνο, από εφάμιλλα ή ετερόκλητα μουσικά ύφη, καλλιτέχνες κορυφαίους και επιδραστικούς, αλλά κυρίως, καλλιτέχνες που πολύ δύσκολα έως ποτέ, δεν θα μπορούσαμε να απολαύσουμε σε μία βραδιά, στο ίδιο Line Up, ταυτόχρονα.

Το "Dream Line Ups - Volume 1”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) και θα παρουσιάσει δύο κορυφαίους διεθνής καλλιτέχνες, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα μοιραστούν τα Decks το ίδιο βράδυ, σε ένα Event περιορισμένης  χωρητικότητας, καθώς θα διατεθούν για το κοινό μόνο 400 εισιτήρια.   

Headliner της βραδιάς θα είναι ο ζωντανός θρύλος της μουσικής LTJ BUKEM, με δεύτερο Guest της βραδιάς μία από τις πιο προοδευτικές, μα και συνάμα πιο επιδραστικές προσωπικότητες του παγκόσμιου Bass ήχου, τον OM UNIT.
 
Ο LTJ BUKEM είναι αναμφίβολα ένας από τους πολυαγαπημένους DJs του Aθηναϊκού κοινού, καθώς το επισκέπτεται για πάνω από δύο δεκαετίες με όλα του τα Shows να είναι Sold Out και σημείο αναφοράς για το Αθηναϊκό Clubbing.

“Ο άνθρωπος που πήρε το Drum’n’Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες”, “O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής”, “Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του Drum’n’Bass”, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα 30 χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους κυριότερα υπεύθυνους για την διάδοση του Drum’n’Bass στον πλανήτη και πως δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

Ιδιοκτήτης της Good Looking Organization, ενός κολοσσού που κατείχε την ομώνυμη δισκογραφική εταιρία καθώς και εννέα ! άλλες, έχει κυκλοφορήσει τις πασίγνωστες σειρές CD “Logical Progression”, “Earth” και “Progression Sessions”, αναρίθμητα Maxi Singles και Artist Albums.
Remixer του Herbie Hancock και των Jodeci, παραγωγός Soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και φυσικά παραγωγός των Tracks που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα “Demon’s Theme”, “Atlantis”, “Music” και “Horizons”.
Resident DJ στο Fabric και Compiler του “Fabric Live 46” CD.

Δεύτερος Guest της βραδιάς, είναι ο καλλιτέχνης με τα χίλια πρόσωπα, ο OM UNIT.

O OM UNIT, εμπνεύστηκε, ξεκίνησε και ηγείται ενός πιο “Leftfield” μουσικού ύφους μέσα στο Bass κύκλωμα, με κυρίαρχα στοιχεία της μουσικής του, τις κοσμικές ατμόσφαιρες, τα 80’s Synths και τους Footwork ρυθμούς, αλλά πάντα με έναν Jungle χαρακτήρα, διατηρώντας τις δολοφονικές μπασογραμμές και την μυρωδιά των υπογείων του Μπρίστολ και του Λονδίνου στις παραγωγές του.

Τα Ελληνικά σχετικά με τον ήχο ραδιόφωνα και η πλειονότητα του κοινού, τον ανακάλυψαν μέσω του Massive Hit Single “Dark Sunrise”, με την Tamara Blessa στα φωνητικά.

Το κοινό που τον είχε απολαύσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως καλεσμένο της Innersense τον Ιανουάριο του 2016, ακόμη προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε, καθώς το Set του μέσα σε 2 ώρες ταξίδεψε από Ambient σε Halfbeat, σε Dubstep, σε Footwork, σε Jungle και τελικά σε Drum’n’Bass.

Μακράν ο πιο προοδευτικός καλλιτέχνης της Bass μουσικής κουλτούρας σήμερα, επιδεικνύει ήδη κυκλοφορίες στις Metalheadz, Planet Mu, Civil Music, Exit Records, ενώ είναι και ιδιοκτήτης της Cosmic Bridge (μάλλον δεν θα μπορούσε να επιλέξει καταλληλότερο όνομα σε σχέση με τον ήχο του).

Σαν να μην φτάνουν όλα τα παραπάνω, μέσα από τα αμέτρητα καλλιτεχνικά του ψευδώνυμα (βλ. Philip D. Kick, Dream Continuum, Nyquist, Mahakala, κ.α.) έχει κυκλοφορήσει μουσική που επαναπροσδιόρισε τον Bass ήχο από το 2010 και μετά, ενώ έχει κάνει Remixes σε καλλιτέχνες όπως Adam Freeland, Foreign Beggars, Congo Natty, V.I.V.E.K., Nomine, Above & Beyond κ.α.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Temple
Ιάκχου 17, Γκάζι (δίπλα στο μετρό Κεραμεικός)

πόρτες: 23.59
εισιτήρια: 20 ευρώ

θα διατεθούν αυστηρά 400 εισιτήρια

Προπώληση

➡️ Online στην διεύθυνση www.ticketmaster.gr

➡️ Hard Copy τυπωμένα εισιτήρια, στα ακόλουθα σημεία :

// Ticket House - Πανεπιστημίου 22 (Εντός Στοάς), Πανεπιστήμιο
// Ministry Of Concrete - Αξαρλιάν 3, Σύνταγμα
// Superfly Cafe - Εμπεδοκλέους 28, Πλ.Βαρνάβα, Παγκράτι
// SakeTattooCrew - Κολοκοτρώνη & Γκίνη, Χαλάνδρι
// Zion - The Roots Corner Of Town - Ερυθραίας 2, Μετρό Περιστέρι
// Jackals Tattoo - Κουντουριώτου 164, Πειραιάς

{youtube}hiFGxAOtGNw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured