Δελτίο Τύπου

Bleib Modern (post punk - DE)
MAZOHA (minimal synth - GR)

“Ένα soundtrack για την πιο λυπητερή ταινία που θα μπορούσε να δει κάποιος”. Έτσι έχει χαρακτηρίσει ο frontman των Bleib Modern, Philipp, τη μουσική του τελευταίου τους δίσκου, αν και ο χαρακτηρισμός θα μπορούσε να επεκταθεί στο σύνολο της μουσικής τους. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη μπάντα δεν κρύβει ούτε λεπτό τις dark post-punk καταβολές της, τραγουδώντας με πάθος και συναισθηματισμό που σίγουρα θα έκανε τον Ian Curtis περήφανο.

Οι Bleib Modern ξεκίνησαν αρχικά ως προσωπικό project του Philipp με έδρα το Coburg της Γερμανίας. Σταδιακά, όμως, ο παραγωγικός μουσικός ανοίχτηκε και σε άλλα μέλη. Έτσι, το project διευρύνθηκε με τέσσερα ακόμα άτομα (Vinz, Peter, Leo, Tommy) και πολλές καινούριες επιρροές, οι οποίες κυμαίνονται από τους θρυλικούς Joy Division και τους The Cure μέχρι τους A Place To Bury Strangers και τους The Underground Youth.

Μέχρι στιγμής το συγκρότημα είναι κάθε άλλο παρά στερημένο από ιδέες, έχοντας κυκλοφορήσει τρία EPs και τρία LPs. Πιο πρόσφατο δείγμα της δουλειάς του είναι το Antagonism (2017), ένα άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στο πάντα ανήσυχο Βερολίνο και που δεν διστάζει να το δείξει μέσα από την coldwave ατμοσφαιρικότητα των έντεκα κομματιών του.

Ο τρυφερός μηδενισμός των Γερμανών post-punk rockers έχει ήδη κερδίσει πολλούς φίλους και στη χώρα μας, χάρη και στην περσινή τους εμφάνιση, πάλι στο Death Disco. Για αυτό το λόγο και ετοιμάζουν εκ νέου μία στάση εδώ, στο πλαίσιο της νέας Ευρωπαϊκής περιοδείας τους.

Σημειώστε την ημερομηνία. Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Death Disco έχουμε όλοι ραντεβού με τα συναισθήματά μας. Γιατί λίγοι μπορούν να συνομιλήσουν καλύτερα από τους Bleib Modern με αυτά τα τόσο διαφορετικά αλλά και τόσο κοινά βιώματα που φωλιάζουν στον καθέναν από εμάς!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή (κοντά στο μετρό Μοναστηράκι και στον ΗΣΑΠ Θησείο)

πόρτες: 21.00
εισιτήρια: 10 ευρώ (φυσική προπώληση), 12 ευρώ (ιντερνετική προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Le Disque Noir Records Shop
Death Disco
www.viva.gr 
σημεία προπώλησης Viva Network
 
{youtube}hpS03-eBvzU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured