Δελτίο Τύπου

LIONIZE (USA) ζωντανά στην Αθήνα
Special guest: Void Droid (GR)
Opening act: Loud Silence (GR)

Τα τελευταία χρόνια οι Lionize επαναπροσδιορίζουν το τι σημαίνει να είσαι μια κλασική rock’n’roll μπάντα.

Με θεματολογία που συχνά αγγίζει ιδιαίτερα φλέγοντα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, οι Lionize δεν διστάζουν να μπολιάσουν τον ήχο τους με bluesy riffs, γκρουβάτες reggae στιγμές, και παθιασμένα κιθαριστικά solos που μοιάζουν να βγήκαν από τη δισκογραφία του Santana.

Με την έβδομη –και πιο ολοκληρωμένη μέχρι στιγμής- κυκλοφορία τους, οι Αμερικανοί ανεβάζουν τον πήχη, προσφέροντας κάποια από τα πιο τολμηρά ροκ τραγούδια που θα ακούσεις εκεί έξω.

Oi Void Droid είναι μια Heavy Rock / Metal μπάντα από την Πάτρα. Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου demo τους που κατάφερε να προκαλέσει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά τους και δύο μετά τη κυκλοφορία του ντεμπούτο “Terrestrial” που λατρεύτηκε από την ήδη μεγάλη fanbase τους, έχοντας αποκτήσει μια σεβαστή συναυλιακή εμπειρία, από τις 50 + ζωντανές τους εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες στο πλευρό των Monster Magnet (USA), Planet of Zeus, Nightstalker, VIC, Orange Goblin (UK) και Sasquatch (USA), το heavy southern rock / metal κουαρτέτο επιστρέφει στην Αθήνα δυνατότερο από ποτέ για ένα live φωτιά.

Τη συναυλία θα ανοίξει το ανερχόμενο heavy rock σχήμα των Loud Silence.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή (κοντά στο μετρό Μοναστηράκι και τον ΗΣΑΠ Θησείο)

πόρτες: 20.00
εισιτήρια: 10 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

www.viva.gr
Seven Spots

{youtube}PfKk3JHR7gw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured