Summer Nostos Festival | 17 –24 Ιουνίου
Επιστροφή στα Καλύτερά μας Καλοκαίρια!

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων χρόνων και με 170.000 επισκέπτες στις περσινές εκδηλώσεις του, το Summer Nostos Festival (SNFestival), που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στην πόλη από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018.

Το SNFestival είναι ένα φεστιβάλ ανοιχτό και δωρεάν για όλους. Παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που αποτελείται από μουσική, χορό, θέατρο, σύγχρονη τέχνη, αθλητισμό, παιχνίδια, performances και ομιλίες.

Animal Collective
Οι Animal Collective παρουσιάζουν ζωντανά στο αθηναϊκό κοινό το εμβληματικό album Sung Tongs

Συντελεστές:
Avey Tare (David Portner),
Panda Bear (Noah Lennox)

Οι Animal Collective παρουσιάζουν ζωντανά στο αθηναϊκό κοινό το εμβληματικό album Sung Tongs, έναν από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας των ‘00s.

Η τολμηρή ψυχεδελική ποπ μπάντα από τη Βαλτιμόρη που πειραματίζεται με ήχους noise rock, ambient drone, experimental pop κ.ά. έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς όχι μόνο για τους δίσκους αλλά και για τις live εμφανίσεις τους, καθώς καταφέρνουν σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους ή και club να αποδώσουν τα πολύ προσωπικά και σχεδόν εύθραυστα κομμάτια τους χωρίς να χαθεί ίχνος της ψυχής τους.

Οι Animal Collective απαρτίζονται από τους Avey Tare (David Portner), Panda Bear (Noah Lennox), Deakin (Josh Dibb), and Geologist (Brian Weitz). Φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια, η κολεκτίβα των τεσσάρων μουσικών πειραματιζόταν από νεαρή ηλικία ηχογραφώντας μουσική και ρυθμούς επηρεασμένοι από κλασικά κομμάτια του 20ού αιώνα ή ακόμα και soundtrack ταινιών τρόμου.

Πολύ συχνά στο παρελθόν τους συνέκριναν με τη ροκ μπάντα Beach Boys. Ως απάντηση, οι Animal Collective έγραψαν το τραγούδι “College” το οποίο είναι ένα αντι – beach boys κομμάτι που έβγαλαν στον δίσκο Sung Tongs, και το οποίο θεωρείται από τα πλέον επιδραστικά track τους.

Οι Avey Tare και Panda Bear, οι δύο από τους τέσσερις των Animal Collective – είναι οι δημιουργοί του Sung Tongs - έρχονται στην Αθήνα για να σας προσφέρουν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, στη συναυλία που θεωρείται από πολλούς ως το live του καλοκαιριού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Ξέφωτο Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 22.15
είσοδος: ελεύθερη

{youtube}zol2MJf6XNE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured