Δελτίο Τύπου

Το Release Athens επιστρέφει!

Το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας έρχεται για να ομορφύνει και πάλι τις καλοκαιρινές βραδιές μας, με πολύ κέφι, χορό και - πάνω απ' όλα - υπέροχη μουσική από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Πλατεία Νερού (Φάληρο)

17.45 Σtella
18.30 Sillyboy’s Ghost Relatives
19.30 Cigarettes After Sex
21.00 Parov Stellar
23.00 Jamiroquai


Links

www.releaseathens.gr     
https://www.facebook.com/releaseathens/

Οι θρυλικοί, πλέον, Βρετανοί δυναμίτες που ακούν στο όνομα Jamiroquai, με τον μοναδικό superstar Jay Kay σε φουλ φόρμα μετά την περσινή περιπέτεια, θα είναι επιτέλους κοντά μας, έχοντας ήδη εντυπωσιάσει στην επιστροφή τους με ένα πολύ καλό album ("Automaton") και μια σειρά από εκπληκτικές sold out εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα λόγια είναι περιττά για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα groups της funk / dance / pop σκηνής των τελευταίων 25 χρόνων. Ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού θα ικανοποιηθεί με τον πλέον εμφατικό και ξεσηκωτικό τρόπο, σε μία εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Co-headliner της βραδιάς, ο απόλυτος star του electro-swing και του downtempo, ο (υπεραγαπημένος στη χώρα μας) Αυστριακός μουσικός και παραγωγός Parov Stelar που θα είναι και πάλι κοντά μας, μετά από απουσία δύο χρόνων, με νέο album. Κάθε ημέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο διάσημος και αγαπητός σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως χάρη στη μοναδική του ικανότητα να διασκεδάζει το κοινό, που στις live εμφανίσεις του χορεύει, κυριολεκτικά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειάς τους.

Η παρουσία αυτών των δύο headliners δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής. Σας καλούν να προσέλθετε με την καλύτερη δυνατή διάθεση και με παπούτσια για χορό!

Μαζί τους, οι αισθαντικοί Αμερικανοί Cigarettes After Sex, η μπάντα που τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει προσφέρει μερικά από τα ομορφότερα μελωδικά τραγούδια που κυριαρχούν στο ελληνικό ραδιόφωνο (ιδίως το "Nothing's Gonna Hurt You Baby"), ιδανική πινελιά μελωδικότητας και ρομαντισμού, καθώς ο ήλιος θα δύει - και πριν επακολουθήσει το ξέφρενο πάρτυ που υπόσχονται οι δύο μεγάλοι stars της βραδιάς.

Όμως, δεν τελειώνουμε εδώ. Δύο από τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής θα δώσουν επίσης το παρών. Sillyboy's Ghost Relatives και Σtella θα μας κρατήσουν συντροφιά από νωρίς σε αυτή την κυριακάτικη μουσική γιορτή.
 
Όπως πάντα, όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Νερού, έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα, με πολύ εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από κάθε μέρος - και με κάθε μεταφορικό μέσο - της Αθήνας.

Στον χώρο υπάρχουν χημικές τουαλέτες, τόσες όσες να μπορούν να εξυπηρετήσουν χιλιάδες θεατές. Χωρισμένες σε γυναικών και ανδρών.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα υπάρχει ειδική μέριμνα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking 2.500 θέσεων.

Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

43 ευρώ (κανονικό, προπώληση, μονό)
80 ευρώ (προσφορά προπώλησης για 2 εισιτήρια)

100 ευρώ (VIP, προπώληση, περιορισμένος αριθμός), 120 ευρώ (VIP, ταμείο, περιορισμένος αριθμός)

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &stools για όλους
Ø open bar
Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
Ø ιδιωτικό parking
Ø ξεχωριστές τουαλέτες
Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Όλα τα εισιτήρια διατίθενται έως και σε 4 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και αγορά από το www.viva.gr   

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Online / www.releaseathens.gr και www.viva.gr / τηλεφωνικά στο 11876,

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

{youtube}D-NvQ6VJYtE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured