Δελτίο Τύπου

Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Μάρρεϋ γνώρισε τον Γερμανό τσελίτσα Γιαν Φόγκλερ, που καθόταν στη διπλανή θέση. Έτσι ξεκίνησε η μεταξύ τους φιλία, ενώ σύντομα το ενδιαφέρον του ενός για το καλλιτεχνικό σύμπαν του άλλου οδήγησε στην ιδέα μιας κοινής δημιουργίας.

Το New Worlds είναι μια ξεχωριστή παράσταση που ανανεώνει τις καλλιτεχνικές γέφυρες μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, αναδεικνύοντας τον πυρήνα των αμερικάνικων αξιών στη λογοτεχνία και τη μουσική. Συμμετέχουν η βιολονίστρια Μίρα Γουάνγκ και η πιανίστρια Βανέσσα Πέρεζ, με τις οποίες οι Μάρρεϋ και Φόγκλερ συναντήθηκαν επίσης τυχαία κατά τη διάρκεια ταξιδιών τους.

Στην παράσταση, ο αγαπημένος κωμικός Μπιλ Μάρρεϋ, έχει έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς στους οποίους τον έχουμε συνηθίσει κατά την πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα του στο Χόλλυγουντ: αφηγείται και ερμηνεύει συνθέσεις των Φόστερ, Γκέρσουιν και Μπερνστάιν, και αποσπάσματα κλασικών Αμερικανών ποιητών και λογοτεχνών, όπως ο Γουίτμαν, ο Χεμινγουαίη, ο Τουαίην, με τη συνοδεία του στραντιβάριους τσέλου του Γιαν Φόγκλερ.

Μια συναρπαστική συνάντηση της μουσικής και της λογοτεχνίας, από δύο μετρ.

Με ελληνικούς υπέρτιτλους

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Ωδείον Ηρώδου Αττικού
πεζόδρομος Διονυσίου Αεροπαγίτου (κοντά στο μετρό Ακρόπολη)

ώρα έναρξης: 21.00
εισιτήρια: 40 ευρώ (άνω διάζωμα), 55 ευρώ (ζώνη Γ'), 70 ευρώ (ζώνη Β΄), 85 ευρώ (ζώνη Α΄), 110 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη)

Προπώληση

https://www.viva.gr/tickets/theatre/irodeio/bill-murray-jan-vogler-friends/

{youtube}HMH4pgA80Hw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured