Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Sebastian Ludvigsen

Ο Mortiis έφυγε το 1992 από τους Emperor και συνέχισε σε σόλο μονοπάτια, ως το 1999, οπότε και άρχισε να επανεφευρίσκει το project σαν μπάντα -με πρώτο καρπό το άλμπουμ The Smell Of Rain το 2001.

Μετά το 2006, ωστόσο, σιώπησε, λόγω της απογοήτευσής του από τη σκληρότητα και την υποκρισία της μουσικής βιομηχανίας, επανερχόμενος το 2010 με την ανεξάρτητη έκδοση του Perfectly Defect. Ακολούθησε μία ακόμα προβληματική περίοδος, με προσωπικά ψυχολογικά ζητήματα, τα οποία και καθυστέρησαν την έκδοση του The Great Deceiver (2016). Σχεδόν αμέσως, πάντως, άρχισαν εργασίες για τη remix εκδοχή του, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα το The Great Corrupter (2017): μια δουλειά γεμάτη εκλεκτούς καλεσμένους, σαν τους Godflesh, τους Die Krupps, τον Prurient τους Apoptygma Berzerk κ.ά.

Στην Αθήνα έρχεται για μια σπέσιαλ σόλο εμφάνιση, στην οποία θα παρουσιάσει μια εκ νέου επεξεργασμένη εκδοχή του άλμπουμ Ånden Som Gjorde Opprør (1994).

Τη συναυλία θα ανοίξει η Ρωσίδα Lamia Vox, καλά γνωστή εδώ και κάποιον καιρό στη dark ambient σκηνή, και οι Treha Sektori από τη Γαλλία, με τη μυστικιστική τους ατμόσφαιρα και τους ακατάληπτους ψιθύρους τους, πάντα σε μια άγνωστη γλώσσα, συνοδεία τελετουργικών τυμπάνων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Temple
Ιάκχου 17, Γκάζι (δίπλα στο μετρό Κεραμεικός)

πόρτες: 20.30
εισιτήρια: 20 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

- Bowel of Noise - Underground Record store
Θεμιστοκλέους 25, Εξάρχεια
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Le Disque Noir Records Shop
Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια

- Temple Athens
Ιάκχου 17, Γκάζι

{youtube}1mTd_Hi4h6I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured