Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Marcus Herring

Το Europavox Festival επιστρέφει στην Αθήνα και στο Fuzz Live Music Club!

Το project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική μέσα από τη συνεργασία 7 διοργανωτών συναυλιών από ισάριθμες χώρες έρχεται για 2η φορά στη χώρα μας, με ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες από την ευρωπαϊκή σκηνή και headliners 2 μεγάλα ονόματα από τη Γαλλία, μαζί με μερικά από τα πιο καυτά ονόματα της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής σκηνής!

Το Europavox Festival είναι ένα project το οποίο επιλέχτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Δημιουργική Ευρώπη - Πολιτισμός", με βασικούς σκοπούς:
-Τη διατήρηση της ευρωπαϊκής μουσικής ποικιλομορφίας
-Την προώθηση της διεθνούς ανάπτυξης των καλλιτεχνών και των επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας
-Τη συνένωση και την συνεργασία, σε ένα χρονικό πλαίσιο 4 ετών, 7 ευρωπαίων εταίρων από ισάριθμες διαφορετικές χώρες

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, ο Kavinsky, ο διάσημος μουσικός/παραγωγός/DJ και ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας, θα βρεθεί στο Fuzz Live Music Club για ένα special set.

Μαζί του θα είναι οι:

- Zamilska (Πολωνία): Mια γερή δόση από ωμό και ισχυρό techno, «πατώντας» σε noise , electronica και modern world music. Διατηρώντας τη στιβαρότητα ενός βιομηχανικού τοπίου, ο ήχος της ακούγεται συνάμα μελωδικός.

- NO ËP ( Eσθονία): Θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην ευρωπαϊκή σκηνή της indie electronic pop που οφείλεις και εσύ να ανακαλύψεις

- Olga Kouklaki (Ελλάδα): T ην έχουν χαρακτηρίσει «Πυθία της dark pop electronica». Για 15 χρόνια δεν σταματά να δημιουργεί και να συνεργάζεται με ξένους και Ελληνες καλλιτέχνες.

Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου, οι φοβεροί Chinese Man θα βρεθούν αντίστοιχα σε Fix Factory Of Sound και Fuzz, ξεσηκώνοντας τους πολυπληθείς φίλους τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με τα εκρηκτικά hip hop κομμάτια τους. Να σημειωθεί ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί πως η συναυλία της Αθήνας θα γίνει στο Gazi Music Hall, αλλά μεταφέρθηκε για τεχνικούς λόγους.

Μαζί τους στην Αθήνα θα είναι οι:

- Scratch Bandits Crew (Γαλλία): Αυτοαποκαλούνται «πειρατές» του hip hop, και παίζουν ένα μίγμα από φωνητικά και soul , hip-hop και funk, πάντα με σκοπό να να μην σταματάμε να χορεύουμε

- Ogris Debris (Αυστρία): Με βάση την Αυστρία και τη φήμη ενός αναγνωρισμένου ηλεκτρονικού ντουέτου κατάφεραν να χτίσουν κοινό από το Τόκιο στο Παρίσι και το Λονδίνο έως τη Μόσχα, χάρις στα γεμάτα ενέργεια show τους!

- Haring (Βέλγιο): Ανάμεσα σε ατέλειωτα ταξίδια και το ίδιο ατέλειωτες βραδιές, αναζητά τους τέλειους ήχους. Η μουσική του είναι ένα μείγμα από house, electronica και downtempo.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Fix Factory Of Sound
26ης Οκτωβρίου 15

πόρτες: 20.00
εισιτήρια: 22 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

http://www.fixfactoryofsound.gr/
www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 + ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΑΘΗΝ
Fuzz Live Music Club
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ, Ταύρος

πόρτες: 19.00
εισιτήρια

Μέρα 1:  32 ευρώ (μονό) και 60 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο η τιμή θα είναι 35 ευρώ.

Μέρα 2: 28 ευρώ (μονό) και 50 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.

Προπώληση

Μέρα 1:

http://www.fuzzclub.gr/event/kavinsky-europavox-athens/
www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload , Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο VivaKiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Μέρα 2: http://www.fuzzclub.gr/event/chineseman-europavox-athens/
www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload , Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο VivaKiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

{youtube}30jrmzzgHLc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured