Το βαρύ, πλέον, πυροβολικό της High Focus ο Ocean Wisdom θα είναι κοντά μας στη καλύτερη φάση της καριέρας του!

Όλοι ξέραμε ότι πρόκειται για ένα από τους πιο ταλαντούχους MCs στον πλανήτη, ο οποίος με τη πρώτη δισκογραφική δουλειά του το 2016 κατάφερε να έχει το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, με flows που σπάνια ακούμε πια αλλά και παραγωγές που η μία ήταν καλύτερη και πιο φρέσκια από την άλλη.

Αρχές του 2018 και ξεπεράσε κάθε προσδοκία αφού φαίνεται να συνεχίζει ακάθεκτος στους ίδιους ρυθμούς και με δυο πολύ δυνατές δόσεις απο το πολυαναμενόμενο καινούργιο του αλμπουμ Wizville να είναι φωτιά!!

Έφτασε να ξεπεράσει σε ταχύτητα λέξεων τον Eminem και το Rap God με το κομμάτι Walkin το οποίο κατάφερε να μπεί στο Ελληνικό τοπ 10 iTunes charts!
https://www.unilad.co.uk/sound/this-guy-may-have-beaten-eminem-to-become-the-worlds-fastest-rapper/ 

O γεννημένος στο Brighton με ρίζες απά Τζαμάικα έρχεται για να θέσει το πήχη του λυρισμού ψηλά και να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Block33
26ης Οκτωβρίου 33

τη συναυλία θα ανοίξουν οι:

Λόγος απειλή
Καθόλου Crew
Nerom
Maverick X Estilo (Loco Muzik)
Mike Anson Ft William

πόρτες: 20.00
εισιτήρια: 15€

Προπώληση

Εισιτήρια υπάρχουν διαθέσιμα πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά από το δίκτυο του Public και Ticket Services + hard tickets στα καταστήματα underground (Αγίας Σοφίας, Ναυαρίνου).
http://tickets.public.gr/event/ocean-wisdom-at-block-33/

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΑΘΗΝΑ
Gagarin
Λιοσίων 205 (πλησίον μετρό Αττική)

Opening act: Λόγος Τιμής

Τα παιδιά που δεν πουλάνε τους δικούς τους και θέλουν να ακούει κάποιος περήφανα ραπ!

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις κάτι παραπάνω όταν υπάρχει η αγάπη και ο σεβασμός σε αυτό που κάνουν και ο κόσμος τους είναι δεμένος μαζί τους όσο λίγοι στο χώρο! Από τα λίγα παιδιά που στην ηλικία τους σέβονται πραγματικά αυτή τη κουλτούρα και το δείχνουν με την στιχουργική αγάπη που αγκαλιάζει τις όμορφες μουσικές τους!

Tα Μέλη τους: Ελεύθερο Πνεύμα (mc), Κοράκι (mc), Χιπχοπαθής (mc), Sativa(beatmaker,dj), Tokesick (beatmaker).

Το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο ''Γι αυτό μιλάμε''. Το 2014 ήρθε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο  ''Οξυγόνο'' και το 2016 το Ep με τίτλο ''Περίεργα Παιδιά''. Ενεργοί στις συναυλίες από το 2013 δίνοντας πάντα το παρόν και σε ενέργειες αλληλεγγύης και εμφανίσεις φιλανθρωπικού σκοπού. Αν μη τι άλλο μια μπάντα που το 2018 για κάποιους θεωρείτε παράδειγμα από θέμα ήχου στίχου χαρακτήρα και αξιοπρέπειας! Ακόμα και όσοι δεν έχει τύχει να τους γνωρίζετε έτοιμαστειτε να τους μάθετε μέσα από ένα πραγματικά "ΑΛΗΘΙΝΟ" ραπ σετ, από αυτά που λείπουν στις μέρες μας!

Warm up by: Gosei

Ο Gosei ξεκίνησε να δημιουργεί δικούς του ήχους το 2008. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως Corona VIrus, Technical Flerts, Slogan, Bret , Snik, Mente Fuerte, Above the Hood κ.α.
Όντας μέλος των Technical Flerts και της Black Bandana o Gosei δημιουργεί και τις μουσικές ενορχηστρώσεις της Athens Hood Boycott.
Πλέον παίρνει τη σκυτάλη και αναλαμβάνει το warm up για το μεγαλύτερo ονόμα της High Focus που δεν είναι άλλος από τον Ocean Wisdom!

πόρτες: 21.30
εισιτήρια: 15 ευρώ (προπώληση), 18 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205-live/ocean-wisdom/ 
Tramp (Δευτέρα κλειστά)
Ministry Of Concrete
Jackals Tattoo
Superfly Cafe
Doctor

{youtube}r9KxqBiE_YQ{/youtube

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured