Δελτίο Τύπου

Nightmares On Wax
+ Stiko, Mr. Z

O Nightmares on Wax, θρυλικός μουσικός παραγωγός και DJ της Warp Records, αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα decks του six d.o.g.s, για ένα μοναδικό DJ set. Την τελευταία Κυριακή των αποκριών, ο Βρετανός με καταγωγή από το Leeds, θα μας παρέχει το ιδανικό soundtrack της ημέρας με μια μίξη από hip-hop, dub, reggae, soul, jazz, funk, latin, breaks, house και όχι μόνο.

Ο George Eveyln, o άνθρωπος πίσω από τους Nightmares on Wax, ξεκίνησε να γράφει μουσική πίσω στα '90s. To 'Smoker’s Delight' άλμπουμ του 1995, ένα downbeat αριστούργημα, θεωρείται σήμερα ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της chill out / down tempo σκηνής.

Απο τότε μέχρι και τώρα έχει κυκλοφορήσει ακόμα έξι στούντιο άλμπουμς (μαζί με το φετινό), άλλα τόσα compilation/DJ mixes και πάνω από μια ντουζίνα Eps/singles. Στα highlights μιας σχεδόν τριαντάχρονης πορείας αξιζει να αναφερθούν ακόμα οι συνεργασίες του με τους De La Soul (2000), οι κυκλοφορίες του για τα 'DJ Kicks' (2000) και 'Late Night Tales' (2003) series, καθώς και η δημιουργία του δικού του label 'Wax On Records' το 2005. Η μουσική του καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα, από pop, soul, blues και rare groove μέχρι dubby hip hop beats, dancehall, caribbean reggae, ska και 80’s electro, λειτουργώντας σαν μια αντανάκλαση του αστικού, πολυπολιστιστικού τοπίου των σύγχρονων μεγαλουπόλεων.

Όπως έγραψαν κάποια στιγμή οι Times: 'Ο George Evelyn είναι ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να εμφιαλώσει την λιακάδα'. Το καινούργιο του άλμπουμ 'Shape The Future' κυκλοφορεί τον Ιανουαριο του 2018.

Μαζί του στα decks, οι Stiko και Mr.Z

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι (δίπλα στο μετρό/ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)
http://sixdogs.gr/

πόρτες: 22.00
εισιτήρια: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο

Προπώληση

https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/nightmares-on-wax-w-stiko-mr-z/

{youtube}rfafUbRouAc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured