Δελτίο Τύπου

Prurient live ambient (US / Hospital Productions) | St Paul's Sessions

Ο μυστηριώδης Αμερικανός ηλεκτρονικός μουσικός στα St Paul's Sessions.

Ελάχιστοι είναι οι καλλιτέχνες που διαθέτουν την ευρηματικότητα και το ταλέντο του Prurient ή κατά κόσμον Dominick Fernow, που παράλληλα είτε ως Vatican Shadow, είτε ως Rainforest Spiritual Enslavement, είτε με οποιοδήποτε από τα αναρίθμητα πρότζεκτ που επινοεί, αποτελεί έναν σύγχρονο μουσικό χαμαιλέοντα σπάνιας κοπής.

Έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τους Wolf Eyes και τους COLD CAVE, ενώ οι ζωντανές του εμφανίσεις αποτελούν σημείο αναφοράς που καθηλώνουν το κοινό, από έναν ρηξικέλευθο καλλιτέχνη που πάντα βρίσκει τον τρόπο να αναδεικνύει τις νέες τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Φέτος ως Prurient συμπλήρωσε 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και ένα επετειακό 7πλό LP-boxset στην δισκογραφική του εταιρεία Hospital Productions έρχεται για να σφραγίσει τη διαχρονικότητα και τη δημιουργικότητά του.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, o περίφημος Prurient κάνει την Αθήνα και τα St Paul's Sessions σταθμό της φετινής του περιοδείας, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία. 

Links

www.hospitalproductions.net 

St Paul's Sessions

www.stpaulssessions.gr 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα 

ώρα έναρξης: 21.00

είσοδος: 17 ευρώ

Πληροφορίες - Κρατήσεις

Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567

Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

{youtube}iMaGLiIo0Wc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured