Δελτίο Τύπου

Το Temple παρουσιάζει μια αινιγματική φιγούρα της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Carlos Perlon, ακρογωνιαίο λίθο των Yello και γνωστό παραγωγό των Wolfsein.

Ο Carlos Peron γεννήθηκε το 1952 στη Ζυρίχη, και από το 1964 άρχισε να συλλέγει ηλεκτρονική μουσική, καθώς ήταν ο πρώτος κιμπορντίστας του νέου κύματος της Ζυρίχης URLAND όπου αμέσως μετά τη διάσπαση τους ίδρυσε με τον Boris Blank το Studio TRANCEONIC στη Ζυρίχη. Σε αυτό το πειραματικό στούντιο, οι δύο ανέπτυξαν το δικό τους και τον μεταγενέστερο ήχο των Yello. 

Το 1979, με πρωτοβουλία του ιδρύθηκε το τρίο Yello και 5 χρόνια αργότερα ο Carlos Peron άφησε τους Yello να αναλάβει μια σειρά από σόλο έργα και ίδρυσε το label Crystal Sound, όπου επίσης εργάστηκε ως παραγωγός. Από το 1991 συνεργάστηκε με τον ιδρυτή του label Lothar Gartner των Strange Ways Records. Ο Peron παράγει σόλο άλμπουμ αλλά και για τις μπάντες όπως Wolfsheim, Sielwolf, The Cain Principle, Stalin, Cyrus, Recall και πολλές άλλες.

Ο Peron ξεκινά επίσης να συνθέτει "φωνητικά soundtracks" όπως το Terminatrix και το La salle blanche, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο γι 'αυτόν.

Στις μέρες μας, ο Peron εργάζεται παγκοσμίως ως μουσικός παραγωγός σε διάφορα στούντιο ανά τον κόσμο με τελευταία δισκογραφική του δουλειά τον Γενάρη του 2018 στην Dark Daze Music. 

Μαζί του θα εμφανιστούν ο Rigas, ραδιοφωνικός παραγωγός στον Cannibal Radio με τον χαρακτηριστικό raw ηχό και cuts από space, disco και chicago στοιχεία και η Dj Parvy a.k.a. DeMoNiX, που πέραν της μακράς της θητείας στα σκοτεινά bars και clubs της πόλης απ’το 1997 μέχρι σήμερα και ως dj αλλά και ως διοργανώτριας, εκτελεί και χρέη συνδιογρανώτριας γι’ αυτή την πολύ ιδιαίτερη νύχτα. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Temple 

Ιάκχου 17, Γκάζι (δίπλα στο μετρό Κεραμεικός)

πόρτες: 23.30

εισιτήρια: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

- τηλεφωνικά στο 11876

{youtube}S86706PyWe8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured