«Το Hellfest Open Air της Γαλλίας αποτελεί θεσμό που επισκεπτόμαστε κάθε έτος, μιας και η επιμελής εργατικότητα του crew που το διοργανώνει συνδυάζει προτιμήσεις από πάσα πιθανή σφαίρα. Tα underground ονόματα εξακολουθούν να επιδέχονται λεόντεια μερίδα της προσοχής, κι ας προστέθηκαν πλέον σημαντικά δημοφιλέστερα acts, ικανά να προσελκύσουν το budget της πλειονότητας του πιο «λαϊκού» κόσμου».

Αυτές ήταν μερικές από τις αρετές που τονίσαμε επιμελώς στη τριμερή ανταπόκριση για τη διοργάνωση του έτους 2017 (την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εδώ και εδώ). To Hellfest Festival λαμβάνει, φυσικά, σταθερή προβολή στις σελίδες του Avopolis Music Network, οπότε κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να προκαλεί ουδεμία έκπληξη.

Η αντίστοιχη έκδοση του 2018 συνδυάζει για ακόμη μία χρονιά δυνατά ονόματα για τις 6 σκηνές που το πλαισιώνουν. Έτσι, τα main stages θα υποδεχθούν τους Iron Maiden, Judas Priest και Avenged Sevenfold ως headliners για την κάθε μέρα, με τους Alice In Chains, A Perfect Circle, Deftones, Body Count, Megadeth, Joan Jett & Τhe Blackhearts, Stone Sour, Marilyn Manson, Nightwish, Limp Bizkit, Hollywood Vampires, Steven Wilson και Europe να ακολουθούν μεταξύ δεκάδων επιλογών.

Οι πιο ακραίες σκηνές του Temple και Altar αναμένονται να υποδεχθούν τους Dimmu Borgir, Satyricon, Watain, Exhorder, Suffocation, Ensiferum, Mysticum και Batuskha, τη στιγμή που οι αντίστοιχες των Valley και Warzone έχουν επίσης δυνατές προσθήκες της τάξης των Hellacopters, Turbonegro, Bad Religion, Neurosis, Corrosion Οf Conformity, Cro-Mags, Hatebreed, Nebula, Baroness, Eyehategod και Crowbar. Η κατηγοριοποίηση φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά, βάσει της εμπειρίας μας, κάθε όνομα του Hellfest  τοποθετείται αναλόγως του μουσικού φάσματος στο οποίο ανήκει.

Τα άσχημα νέα είναι πως τα εισιτήρια ...είναι ήδη sold-out! Δεν είναι τυχαίο πως η προπώληση σχεδόν εξαντλείται πριν την ανακοίνωση των τελικών ονομάτων, μιας και η σοβαρότητα των επιλογών από τη διοργανώτρια αρχή θέτει το θεσμό ως «value for money». Κάθε χρονιά, άλλωστε, φροντίζουν να μένουν σταθεροί στα αυστηρά τους κριτήρια, παρουσιάζοντας έναν συνδυασμό επιλογών, που σε προτρέπει σθεναρά να το τιμήσεις.

Όσοι πάντως προλάβατε τα εισιτήριά σας, θα ήταν φρόνιμο να κάνετε από νωρίς το πρόγραμμά σας για τη μεθεπόμενη χρονιά. Όσοι δε πρόκειται να παραβρεθείτε, θα διαπιστώσετε πως το πρόγραμμα έχει λίγο από ελληνικό αέρα, μιας και ανάμεσα στις επιλογές βρίσκονται και οι δικοί μας Septicflesh και 1000mods!

Ακολουθεί η πλήρης αφίσα με ό,τι έχει επιλεχθεί.

56mm.jpg
{youtube}b1B_pZC8aWU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured