Δελτίο Τύπου

Gabriela Montero in Concert

Η απόλυτη σταρ του αυτοσχεδιασμού σ’ ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου.

«Από τις σημαντικότερες πιανίστριες του κόσμου, μια σούπερ σταρ που διαθέτει ουσία, εμπνευσμένη συνθέτις και ταυτόχρονα κορυφαία σολίστ, έχει τα ΠΑΝΤΑ! Μπρίο, λυρισμό, δεξιοτεχνία, χαλύβδινη δύναμη στις έντονες στιγμές και, πάνω απ’ όλα, συναισθηματική εκφραστικότητα».
Έτσι περιγράφει ο περίφημος Άντονι Τομμαζίνι στους New York Times την Γκαμπριέλα Μοντέρο.
 
«Παιδί θαύμα», μόλις 15 μηνών (!) έπαιξε πιάνο, στα πέντε της έδωσε το πρώτο της κοντσέρτο, στα οκτώ της εντάχθηκε στην ορχήστρα νέων Simon Bolivar. Αποφοίτησε με τις υψηλότερες διακρίσεις από τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου και στα αμέτρητα βραβεία της ξεχωρίζουν 3 Grammy, 1 Klassik-ohne-Grenzen και 1 FiveStarBBC. Συνεργάστηκε με τους διασημότερους μαέστρους και ορχήστρες, έχει εμφανισθεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, στη Σκάλα, στη Μετροπόλιταν, στις Όπερες της Βιέννης, του Τόκιο, του Σίδνεϊ, παντού, ενώ έπαιξε και στην ορκωμοσία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Για τους κοινωνικούς της αγώνες ανακηρύχθηκε επίτιμη πρέσβειρα της Διεθνούς Αμνηστίας.

Η Γκαμπριέλα Μοντέρο, στην πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας, έρχεται να μαγέψει το ελληνικό κοινό μέσω της μουσικής της, μ’ ένα πρόγραμμα που ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στον Σούμπερτ, τον Σούμαν, σε δικές της συνθέσεις και σύγχρονα αγαπημένα ακούσματα, από τα οποία δεν λείπουν ακόμα και οι Δρόμοι της φωτιάς του δικού μας Βαγγέλη Παπαθανασίου.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρήστου Λαμπράκη)
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη (δίπλα στο μετρό Μέγαρο Μουσικής)

ώρα έναρξης: 20.30
εισιτήρια

Φοιτητές, μαθητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 25
Ζώνη Γ: € 30
Ζώνη Β: € 50
Ζώνη Α: € 60
Διακεκριμένη Ζώνη: € 70

Προπώληση

Εκδοτήρια:
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Ομήρου 8, Αθήνα
Tηλ 210 7282333
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ 210 7282367

{youtube}B7UyOQG928E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured