Δελτίο Τύπου

Η Noiz Art & Music Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν από τους καλύτερους DJs & παραγωγούς στον κόσμο και φυσικά τον επίσημο DJ του Joey Bada$$.

Ο Αμερικάνος σουπερστάρ ντι τζει και παραγωγός είναι τα τελευταία χρόνια ένας από τους λίγους τόσο δραστήριους στο χώρο.

Οι συνεργασίες & παραγωγές του έχουν χτίσει ένα μύθο γύρω από το όνομα του Statik Selektah, που λίγοι έχουν καταφέρει μέχρι τα 35 τους χρόνια!

Μερικοί από τους άμεσους συνεργάτες του είναι οι G-Unit, Az, Joell Ortiz, Nas, Action Bronson, Q-Tip, Mop, Talib Kweli, Evidence, Prodigy ( Mobb Deep ), Termanoloy, De La Soul, Freddie Gibs, Run The Jewels,B-Real,Everlast, Raekwon, Black Thought (The Roots ), Eminem, J.Cole, The Lox, Young M.A, Smif N Wessun, Mac Miller, Sean Price,Westside Gunn, 2 Chainz, Wiz Khalifa και φυσικά είναι και ο επίσημος Dj του μοναδικού Joey Bada$$.

Πολυ εύκολα καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι είναι ένας πολυάσχολος καλλιτέχνης με προτάσεις από τους καλύτερους του είδους και για αυτό θεωρείται και συγκαταλέγεται στους τοπ 5 dj's στην Αμερική μιας και τα σετς και οι παραγωγές του είναι σκέτη φωτιά!

Η περιοδεία του στη Ευρώπη συνδυάζει και την 8η επίσημη κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ με την ονομασία 8, στο οποίο παρελαύνει όλη η αφρόκρεμα της σκηνής.

Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη που θα έχουμε τη τύχη να ακούσουμε αλλά και να αποκτήσουμε τη καινούργια του δισκογραφική δουλειά!

Ας υποδεχτούμε λοιπόν τον Statik Selektah για πρώτη φορά στη χώρα μας τη 1η μέρα του Δεκεμβρίου στο Tramp για ένα limited tickets show (200), and let the party begin!

Για όσους προμηθευτούν τα περιορισμένα hard copy εισιτήρια θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την εμφάνιση του Statik Selektah για να κερδίσουν τα ιδαίτερα δώρα από την Athens Hood Boycott εταιρία ρούχων!

Warm up by: DJ Stigma

DJ και παραγωγός με συμμετοχές με το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής hip hop σκηνής τα τελευταία 15 χρόνια. "MK", "BΠ", "J2F".

Ενεργός μέχρι και σήμερα με hiphop parties "Shotcallers" και "Trillmatic '84" κάθε μήνα και έχει αναλάβει το warm up και after party σε διάφορους καλλιτέχνες του εξωτερικού, "Mobb Deep", "Wu-Tang", "Onyx", "Dilated Peoples", "Sean Price" και εγγυάται το καλύτερο ζέσταμα με μουσικές επιλογές των τελευταίων 20 χρόνων με classic hits, oldschool και newschool bangers.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Tramp
Βουτάδων 36 & Τριπτόλεμου, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμεικός)

πόρτες: 21.30
εισιτήρια: 10 ευρώ (προπώληση), 13 ευρώ (ταμείο) / θα διατεθούν συνολικά 200 εισιτήρια

Προπώληση

Tramp
Ministry Of Concrete
Jackals Tattoo
Superfly Cafe
Doctor (Ηφαίστου 37, Μοναστηράκι)

Για online αγορά εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/music/tramp/statik-selektah/

{youtube}fCxFr0kgYTQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured