Δελτίο Τύπου

Ulcerate, η μπάντα που με το παίξιμο τής τα τελευταία χρόνια έχει πάει την αγαπημένη μας μουσική ένα βήμα πιο μπροστά έρχεται για δύο εμφανίσεις στις οποίες θα μας αποδείξει ότι αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόροι σε αυτό που κάνουν!

Από το ντεμπούτο τους το 2007 (Of Fracture and Failure) η παγκόσμια death metal σκηνή παραμιλούσε και με κάθε album που ακολουθούσε πήγαιναν ένα βήμα παραπέρα,κάνοντας την υπέρβαση σε όλα τα σημεία.Υπερβατικό Death metal κάπου διαβάσαμε.Ναι! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το περιγράψεις!

Οι πρώτες αναλύσεις θα μιλήσουν για Gorguts φόρμες, με το avant garde στοιχείο να είναι παρόν, οι πιο διορατικοί θα δούνε καθαρά τα black metal "ανάποδα" riffs (βλ.Deathspell Omega) να μπολιάζονται με το ανυπέρβλητο deathmetal drumming το οποίο πολλές φορές παίρνει τα ηνία στη σύνθεση χρησιμοποιώντας τις κιθάρες σαν το διαστρεβλωμένο διάστημα στο οποίο χτίζει εφιαλτικά χτυπήματα.Πέρα των αναλύσεων η αλήθεια είναι μία, ΔΕΝ υπάρχει άλλη μπάντα σαν τους Ulcerate και το αξιοσημείωτο της μοναδικότητας τους είναι ότι ΚΑΜΙΑ μπάντα δεν έχει καταφέρει ακόμα να ακουστεί σαν αυτούς,παρ' ότι όλοι μιλάνε για αυτούς!

Το περυσινό τους αριστούργημα "Shrines of Paralysis" το οποίο κυκλοφόρησε μέσω της relapse τους φέρνει για Ευρωπαϊκή περιοδεία, το δεύτερο σκέλος της οποίας θα καταλήξει στη χώρα μας.
Τέτοια Live με καλλιτέχνες που τώρα είναι στο απόγειο τους δεν χάνονται και στις 24&25 Νοεμβρίου θα διαπιστώσουμε επιτέλους από κοντά το φαινόμενο Ulcerate για το οποίο μιλάνε όλοι τα τελευταία 10 χρόνια!

Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι,αλλά και το να δει κάποιος μπάντα από τη Νέα Ζηλανδία στα μέρη μας μια φορά γίνεται,σε συνεννόηση με τους Ulcerate το εισιτήριο θα κοστίζει όσο φθηνότερα γίνεται.Για την ακρίβεια 15€ προπώληση, 18€ στο ταμείο ωστέ να παρευρεθούν όσοι περισσότεροι fans γίνεται..τιμιότητα από μια μπάντα πρώτης γραμμής!

https://www.facebook.com/Ulcerate
https://ulcerate.bandcamp.com/
http://www.ulcerate-official.com/

Οι Nigredo δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 για να ικανοποιήσουν το προσωπικό και ξεχωριστό τους black metal όραμα. To 2015 κυκλοφόρησε το 1ο mini-album της μπάντας με την ονομασία "Facets Οf Death" ενώ αυτό το καιρό οργανώνεται η επερχόμενη κυκλοφορία του 1ου full length album"

https://www.facebook.com/NigredoGr
https://nigredogr.bandcamp.com/

Οι Dysnerved είναι μια τετραμελής "post-death metal" μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Μουσικά, η μπάντα κινείται στα μονοπάτια του ακραίου ήχου που πρωταρχικά χάραξαν μπάντες όπως οι Gorguts, Ulcerate κ.α. Αυτό τον καιρό η μπάντα ετοιμάζει τον πρώτο full length δίσκο της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

https://www.facebook.com/dysnerved/
https://youtu.be/K4q1yGBg_U8

Οι Black Path είναι ένα Death metal σχήμα με κλίση προς το Melodic, Technical και Progressive Death metal και είναι ενεργοί από το 2009. Έχουν κάνει αρκετές live εμφανήσεις με την τελευταία να είναι τον περασμένο Ιούνιο ως support act στους Hate (Pol).

Έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν 2 online singles και ένα hard-copy EP με πολύ καλές κριτικές (συμπεριλαμβανομένων του Ελληνικού Metal Hammer & Heavy Metal με βαθμολογία 8/10 και 9/10) και στις 20 Ιουλίου κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Full length album με τίτλο Final act: Martyr, σε φυσική και ψηφιακή μορφή (iTunes, Spotify, Bandcamp, GooglePlay).

https://www.facebook.com/blackpathofficial
https://blackpathofficial.bandcamp.com/

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΑΘΗΝΑ
MODU
Κολωνού 76 (πλησίον μετρό Μεταξουργείο)

πόρτες: 19.00
είσοδος: 15 ευρώ (προπώληση), 18 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

http://krisisproductions.eventbrite.com/
EAT METAL RECORDS
Metal Era
No Remorse Records
Sirens Records

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Eightball
Πίνδου 1, Λαδάδικα

πόρτες: 19.00
είσοδος: 15 ευρώ (προπώληση), 18 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

http://krisisproductions.eventbrite.com/
Empire (CDs DVDs,Accessories,Movies)
Ticket House(Musicland) Μητροπόλεως 102
Alone Metal Store
Cafe-bar Diorofon

{youtube}ev4PS7Fk6j8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured