Δελτίο Τύπου

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια ο Apollo Brown επιστρέφει στην χώρα μας που τόσο τον έχει αγαπήσει αλλά ο ίδιος αγαπάει, μιας και θεωρεί ξεχωριστή τη κάθε φορά που την επισκέπτεται.

Είναι ο παραγωγός που έχει κάνει τη διαφορά τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως βασικά του συστατικά καρδιά & ψυχή, πράγμα που αντικατοπτρίζει τον ίδιο σαν χαρακτήρα.

Το συναίσθημα και η ενέργεια που εκπέμπει στις παραγωγές του είναι τελικά και ο λόγος που έχει κάνει τόσο αισθητή τη παρουσία του στη σκηνή κερδίζοντας τη καθολική παραδοχή!

Σε αυτήν την επίσκεψη του στην Αθήνα στις 27 Οκτωβρίου δεν θα είναι μόνος, καθώς μαζί του θα είναι για πρώτη φορά στη καριέρα του ένας από τους πιο ταλαντούχους mc's του Brooklyn ο Skyzoo!

Συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο J Dilla & 9th Wonder στην αρχή της καριέρας του και στη συνέχεια με ονόματα όπως ο Dj Premier, Bilal, Black Thought (The Roots) Just Blaze, Torae, Black Milk, Jadakiss, Illmind, Oh No αλλά και σε video games όπως Grand Theft Auto: The Lost and Damned, NBA2K11, και NBA2K12 ο Skyzoo έχει δημιουργήσει ένα απαιτητικό και ψαγμένο κοινό, το οποίο αναμένει την ανάλογη συνέχεια και σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον.

Η συνεργασία τους στις ζωντανές εμφανίσεις είναι μοναδικές!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα μελωδικό και παράλληλα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι από τους Apollo Brown & Skyzoo.

Το warm up και το after party θα αναλάβει ο δικός μας DJ Sunny!

Ο Ηλίας Ζαμπουνίδης, γεννήθηκε Ηλίας, αλλά με το πρώτο φως του ήλιου, χαμογέλασε τόσο δυνατά, που οι φίλοι και γνωστοί του, τον μετονόμασαν σε Sunny.  Αγαπάει τους φίλους του, το καλοκαίρι και τον σκύλο του τον Marley. Στο μυαλό του αλλά και στην τσάντα του, κουβαλάει ήχους που σε ταξιδεύουν και σου δίνουν και αυτόματα, μια ηλιοκαμένη όψη και μια ακαταμάχητη όρεξη για χορό και λίκνισμα.
Από το hip hop και τα rhythm n’ blues, στο afro beat και τη reggae, από το funk και τη soul , στις νωχελικές cumbia, calypso και latin jazz νότες, ο Sunny φέρνει όλες τις εποχές στα μέτρα του και στα νερά του. Εκεί που όλα είναι γαλάζια και φωτεινά και ο ήλιος πάντα λάμπει!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Tramp
Bουτάδων 36 & Τριπτολέμου, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμεικός)

πόρτες: 21.30
εισιτήρια: 10 ευρώ (συλλεκτικά hard copies προπώλησης), 13 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Tramp
Ministry Of Concrete
Jackals Tattoo
Superfly Cafe
Doctor (Ηφαίστου 37, Μοναστηράκι)

{youtube}Je3rnyHAWaM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured